Velvetcrumble.com

Hvordan man kan reducere Blå mærker med urter

Hvis du synes at få en masse blå mærker, og hvis de tager for evigt at rydde op, kan du blive ramt af dårligt blodomløb til og fra dit hjerte og hjerne. Blå mærker kaldes blodudtrædninger, og de kan skyldes at støde ind i noget, der falder eller droppe noget tungt på en kropsdel. Blå mærker kan være farverigt: fra blå til grøn til lilla til en mørkere grå eller brun, derefter til gul, når de begynder at helbrede. Urter kan hjælpe med at blødgøre den smerte og helbrede din blå mærker hurtigt.

Instruktioner

1 Der er to måder at forberede de urter i denne opskrift: enten som en te eller som tinktur. En te vil være klar til dig at begynde at drikke inden for få minutter, mens en tinktur kræver ca en måned til "bryg."

2 For te, kombinere 2 teskefulde af følgende urter i en kvart kogende vand: ginkgo blade, tjørn blade, blomster og bær, orange skiver og hyben.

3 Tilsæt 1 tsk hyben og give din te at sidde, eller stejl, i 15 til 20 minutter. Tilføj honning, citron eller sukker, før du drikker det, hvis du ønsker det. Stamme det og drikker en eller to kopper hver dag.

4 For at gøre en tinktur hjælp af de samme urter, simpelthen male urter og placere dem i en kvart konserves krukke. Tilsæt en håndfuld hindbær og derefter fylde krukken med cognac. Ryst det hver dag i 1 måned, og derefter stamme det og tilsæt 2 spsk. af honning. Tag 1/2 teskefuld én eller to gange dagligt.

TIPS

  • En anvendelse af is over det berørte område kan lindre smerten af ​​et blåt mærke.
  • Non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler kan også hjælpe til at lindre smerten.
  • Hvis du blå mærker ofte, prøv at tage mere vitamin C end du måske allerede være at få gennem din kost eller multivitamin.
  • Altid konsultere en kvalificeret sundhedspleje praktiserende læge, før du bruger nogen urt, især hvis du er gravid eller ammende, eller hvis du tager nogen ordineret medicin.
  • Hvis et blåt mærke ikke forsvinder med to uger, skal du kontakte din læge.