Velvetcrumble.com

File Folder Lege i Color for studerende med autisme

File Folder Lege i Color for studerende med autisme


Fil mappe spil i farver er meget nyttige i at arbejde med børn, der har autisme. Fordi mange børn med autisme se i billeder, fil mappe spil med farverige billeder hjælpe disse børn med at lære og med kommunikation. Layoutet henvender sig til de mønstre og rutiner, som børn med autisme reagerer positivt.

Tematisk mappe Games

Tematiske enheder er én måde at mange lærere underviser grupper af information til børn. Tematiske fil mappe spil kan bidrage til at styrke de oplysninger, der undervises. Nogle tematiske idéer omfatter ferie for Thanksgiving, videnskab for anlæggets livscyklus og samfundsfag for rejser og transport.

Skills File Folder Games

Filmappe spil til at styrke færdigheder, der undervises i klasseværelset er et godt pædagogisk redskab. Færdigheder såsom fonemer og matematiske færdigheder er let inkorporeres i fil mappe spil. For eksempel fil mappe spil baseret på familier ord bidrage til at styrke læse- og stave færdigheder.

Sociale færdigheder File Folder Games

Filmappe spil, der fungerer på sociale færdigheder er særligt vigtige for brug med børn med autisme, da dette er et område, som mange børn med autisme mangler færdighed i. De områder af sociale færdigheder, som kan være fokuseret på omfatte følelser, venskaber og livsfærdigheder.