Velvetcrumble.com

Spine Ball Øvelser

Spine bolde er et fantastisk værktøj til at få mest muligt ud af din træning. De er kendt under forskellige navne, såsom en træningsbold, fysio bold eller schweiziske bold. Når du bruger en rygrad bold, er du forbedre træning til jer centrale muskler og hjælpe rygsøjlen bevare fleksibiliteten uden at tilføje stress og pres. Bevægelsen nærer rygsøjlen med øget cirkulation og dekompression af diske. Du kan gøre mange øvelser med en rygrad bold.

balance Øvelser

Når du bruger en rygrad bolden og gøre noget, der kræver, at du opretholde balancen, er du styrke din kerne muskler. Øvelser omfatter blot at sidde på bolden og samtidig opretholde en god oprejst positur. Lettere kropsbevægelser forårsage bolden til at flytte og kræver dine mave- og rygmuskler til at arbejde med dine lår til at bevare din saldo. Udvid balance øvelser til æglæggende på bolden med din mave på bolden. Når du begynder, skal du muligvis dine hænder til at opretholde balance du udvide dine ben bag dig i luften. I sidste ende, arbejde for at holde en supermand posere med dine hænder og fødder udvidet "i flyvning", mens balancere på bolden.

Sit-Ups og Crunches

En rygsøjlen bold er et perfekt redskab til at hjælpe dig med at få mere ud af din abdominal træning. Du kan gøre en række forskellige positurer på bolden med din bagdel afbalanceret på kanten som du udvide frem og tilbage, eller du kan placere din nederste del af ryggen på bolden. Fordelen ved bolden er at fjerne stress på lænden - noget, som fører til skade, når du laver crunches og sit-ups på gulvet. Det hjælper også udvide din længere tilbage end gulvet ville tillade, at lade dit hoved til at dyppe under niveauet for din talje og giver dig en dybere træning.

Andre Øvelser

Rygsøjlen bold er en god træning bænk til at gennemføre en række øvelser. Når du gør simple ting som en bicep curl eller en skrå tryk på rygsøjlen bolden, er du ikke alene give træning til den isolerede muskler at løfte vægten, men du er i gang din kerne til at give en større træning. Må ben elevatorer, push-ups og tricep extensions på rygsøjlen bolden så godt.