Velvetcrumble.com

Spa Heat Behandlinger

Spa Heat Behandlinger


Heat behandlinger på kurbade tjene til at befri kroppen af ​​toksiner oprustning, der er en del af det moderne liv. Varmebehandlinger også hjælpe med at lindre ømhed og kan forynge muskler. Kom en varmebehandling kræver forsigtighed. Mennesker med respiratoriske eller kredsløbssygdomme problemer bør tjekke med deres læge, før de går. Heat behandlinger anbefales ikke til kvinder, der er gravide. For andre, dog kan spa varmebehandlinger være en vidunderlig måde at slappe af og få sundere.

Hot Stone Massage

Sætte varme sten langs visse strækninger, eller meridianer, i din krop er en måde at arbejde på muskelømhed. Hot stone massage er populære langs siderne af rygsøjlen, fordi disse muskler tendens til at få spændt af at sidde for lange strækninger. Med en hot stone massage, vil massage terapeut placere sten langs musklerne og efterlade dem der for at køle eller flytte dem forsigtigt frem og tilbage.

Saunaer

Et udluftningssystem tvinger varm, tør varme i en sauna. Drikkevand er vigtigt, mens du er i en sauna, fordi den tørre varme vil dehydrere kroppen hurtigere end fugtig luft. De fleste mennesker bør forblive i saunaer ikke længere end 15 minutter for at undgå alvorlig dehydrering eller hæve kroppens temperatur for meget. Forvent overdreven sveden i en sauna.

steam Rooms

Tilbringe tid i et dampbad ligner at være i en stor, dampende brusebad. Luften er varm, som med en sauna, men det også er vådt eller fugtigt. Luften i et dampbad kan være tyk, hvilket gør det tilrådeligt for folk med åndedrætsbesvær. Damp værelser vil også gøre dig sved, som er, hvordan de hjælper kroppen med at slippe af toksiner, men du er mindre tilbøjelige til at lægge mærke til, da luften er fugtig. Damp værelser kan også gøre dig dehydreret, så drik vand før de går ind og forlade, hvis du føler dig svag.

Opvarmede Olier

Hot olier arbejdede i din hud kan være en del af en beroligende massage. Standard opvarmet olie vil hjælpe med at genoplive trætte muskler og føles fantastisk. Herb-infunderes olier kan have medicinske egenskaber så godt. Disse olier kan have urter, der afvikler fordøjelsesproblemer eller hjælpe med stress relief. Under nogen massage disse olier i problemområder giver en dosis af god medicin til bestemte dele af din krop.