Velvetcrumble.com

Sådan genkender symptomer på Jock Itch

Sådan genkender symptomer på Jock Itch


Tinea cruris, almindeligvis kendt som jock kløe, er en svampeinfektion, der påvirker en mands hud i varme, fugtige områder af kroppen, såsom de indre lår, balder og kønsdele. Den infektion forårsager en kløende, røde og ofte ringformet udslæt. Jock kløe er ofte forårsaget af den samme type svamp fundet i fodsvamp og ringorm i hovedbunden. Undertiden i virkeligheden svampen inficerer lysken kan have bredt sig fra en athlete's-fodinfektion.

Instruktioner

Check for Jock-Itch Symptomer

1 Hvis kløen du oplever foregår uden nogen forbedring, se og se, om du har en cirkulær, hævet, rødt udslæt omkring din lyske. Det berørte område starter med en kløende område rødme omkring 1/2 "på tværs. Da det bliver værre, området kan blive større og andre sår kan udvikle uden særligt mønster.

2 Har du havde afskalning eller afskalning af huden i lyske-området? Er udslæt vises som hævede røde plaques med skarpe kanter, og måske små bumser eller pustler med centre, der har rødlige, tørre og små skæl? Alle disse er symptomer på jock kløe.

3 Kan du se sprækker i huden, hvor huden er revnet og åbning? Eller ser du en brun udslæt, i stedet for en, der er rød uden vabler? Disse kan være andre typer af andre end jock kløe udslæt. Hvis du ikke er sikker, få sundhedspleje rådgivning.

TIPS

  • Prøv et svampedræbende creme eller spray fra dit lokale apotek. Disse over-the-counter behandlinger virker normalt meget effektivt og hurtigt at kurere problemet.
  • Sæt salve på din jock kløe i en uge. Hvis området bliver værre, selv med medicinen, se en sundhedsplejerske.
  • Vær sikker på at du vasker og grundigt tørre ud det inficerede område mindst en gang om dagen. Brug medicin som foreskrevet på etiketten, og ændre dit undertøj dagligt samt.
  • Hold lysken tør, løsthængende tøj og fortsætte med at bruge et svampedræbende pulver eller creme, således at problemet ikke vender tilbage.
  • Altid se en sundhedsplejerske, hvis området bliver smertefuldt eller ikke forbedres, efter du har brugt svampedræbende salver. Brug ikke andres håndklæder eller handcloths.