Velvetcrumble.com

Astma & Anæstesi hos børn

Der er en generel bekymring om brugen af ​​anæstesi under kirurgi med en astmatiker barn. Administrationen af ​​generel anæstesi (hvad der gør en kirurgisk patient bevidstløs under proceduren), indebærer indsættelse af et rør, enten til inhalation af anæstesi eller bistå vejrtrækning under operationen. Disse rør kan forstyrre deres omkringliggende områder, hvilket er en anledning til bekymring med astmatiske patienter, der allerede lider af irriterede og betændte luftveje.

Metoder

Ved administration generel anæstesi, vil den valgte metode til styring af luftvejene søge at undgå at stimulere nogen af ​​luftvejene, der er irriteret, lysfølsomme, eller betændt. Metoden vil også søge at minimere tilfælde af slim produktion i luftvejene så godt.

Betydning

Stimulering af luftvejene under administrationen af ​​anæstesi kan udløse spasmer i bronkierne for astmatiske børn.

Bekymringer

Ifølge en gennemgang citeret i bogen "En Practice of anæstesi for spædbørn og børn," de hændelser af større komplikationer involverer anæstesi og astmatiske børn er forholdsvis lav; dog bør bronkospasmer forekomme, risikoen for alvorlig sygelighed for disse astmapatienter er høj.

Komplikationer

Med hensyn til anæstesi og luftvejshåndtering med astmatiske børn, bogen "En Practice of anæstesi for spædbørn og børn" advarer om, at brugen af ​​endotracheale rør udgør den største risiko for potentielle komplikationer, mens ansigtsmasker tilbyde den laveste risiko.

Alvorlige Astmatikere

Børn, der oplever alvorlige astmatiske symptomer (som en produktiv hoste, slim produktion i luftvejene eller unormalt forhøjet kropstemperatur på 100,4 grader F eller højere) vejledes af American Medical Association til at afstå fra elektive operationer indtil 3 til 4 uger efter symptomerne har aftaget.

Overvejelser

Da astma er vanskelig at diagnosticere hos børn, den nøjagtige patologi af astma er ikke klart og ikke alle hoste eller hvæsen skyldes astma alene. De nøjagtige korrelationer mellem astma og anæstesi er ikke endelige.