Velvetcrumble.com

Hvordan at slippe af en Heat udslæt

Det videnskabelige navn for varme udslæt er Miliaria rubra. Det er også kendt som varmeknopper. Heat udslæt er en tilstand, er helt almindeligt, især når det er varmt og fugtigt. Det kan påvirke folk i alle aldre, men små børn og babyer er særligt modtagelige. Det skyldes det faktum, at deres svedkirtlerne er underudviklede. Hos voksne er den tilstand forårsaget af sved kanaler, der er blevet tilstoppet. Selvom varme udslæt er ikke livstruende, kan det symptomer være ret irriterende. Heldigvis er der behandlinger til at lette kløe og irritation varme udslæt producerer.

Instruktioner

Behandling

1 Undgå aktiviteter, der gør dig til at svede og holde sig ude af solen. For at skille dig af varme udslæt, forkæle dig selv og blive indendørs i aircondition. Sørg for at bære løstsiddende, bomuldstøj og bade med en sæbe, der er mild og naturlig. Hvis du er nødt til at gå udenfor, skal du huske at bruge solcreme. Da udslæt hos voksne er forårsaget af tilstoppede sved kanaler, undgå at svede. Opholder indendørs på et køligt miljø skal have din udslæt helbredt på ingen tid.

2 Brug antihistaminer til at lette symptomerne og hjælpe med at befri dig selv af varme udslæt. Når en udenlandsk enhed angriber huden, at kroppen frigiver histaminer bekæmpe det, der forårsager en udslæt eller nældefeber. Ved at tage antihistaminer ved begyndelsen af ​​varmen udslæt, udslæt sædvanligvis ikke vil være så irriterende, eller vare så længe.

3 Kog op et parti af havregryn og placere den kogte produkt i en sok. Fyld karret med koldt vand og anvende forsigtigt sokken fyldt med havregryn, til de ramte områder. Dette er en populær naturligt middel i forbindelse med varme udslæt. Når du tørre ud, drys majsstivelse på din varme udslæt. Dette vil holde de ramte områder tørre og vil holde dem fra gnidning, forårsager yderligere irritation og forlænge udslæt.

4 Brug aktuelle antibakterielle midler, herunder antibakterielle sæber, på udslæt. Man mener, at anvendelse af disse produkter på varmeudslæt vil forkorte varigheden af ​​tilstanden. Andre topiske produkter såsom Calamine, menthol, steroid cremer og produkter, der er kamfer-baseret, vil medvirke til at reducere sværhedsgraden af ​​symptomerne. Brug kun produkter, der har en vand base. Under anvendelse af en olie-baseret produkt kunne forværre tilstanden ved at tilstoppe kanalerne yderligere. Hvis udslættet bliver tør og skællet, bruge aloe at fugte de ramte områder.

5 Se en læge, hvis din tilstand bliver værre eller varer længere end 10 dage. Hvis blærer blive fyldt med puss, eller se at blive smittet, skal du kontakte din læge straks. Selvom varme udslæt er meget behandles, jo længere du udskyde behandlingen, vil jo længere udslæt fortsætter. Din læge vil være i stand til at anbefale en behandlingsplan, der bedst helbrede din varme udslæt.