Velvetcrumble.com

Vertigo Patientinformation

Vertigo er det medicinske navn for svimmelhed opleves af nogle personer. Det påvirker balance, perception og tyngdekraften. I de fleste tilfælde, vertigo er et symptom på en underliggende sygdomstilstand.

En lang række sygdomme kan vise oprindeligt som vertigo. Nogle mennesker oplever svimmelhed som følge af en indre øre sygdom, øreinfektion eller en bivirkning af medicin interaktioner.

Almindelige årsager til Vertigo

Svimmelhed kommer og går uforudsigeligt. Kvalme og opkastning kan opstå fra spinding sensation af svimmelhed. På den anden side kan den enkelte med en mild episode kun føle en smule ør i hovedet.

Nogle almindelige årsager til svimmelhed omfatter bppv (BPPV), Menières syndrom, slagtilfælde, hjernetumorer, lavt blodtryk, hjerte arytmier, dissemineret sklerose og migræne hovedpine.

De første to årsager er ganske almindeligt, mens de øvrige betingelser er meget mindre så og er så nemt at overse.

Bppv

Behandling for bppv (BPPV) indeholder en ikke-kirurgisk teknik kaldet Canalith Repositionering. Teknikken kræver det angrebne individ at ændre kroppen og hovedet position i en række bevægelser. Medicinske fagfolk teoretisere, at processen krukker krystaller af calcium beliggende i det vestibulære labyrint.

Vertigo med en placering i vestibulære system reagerer på bevægelse som følge af hovedbevægelser. Den manglende evne til at opretholde balancen er rodfæstet dybt i den benede labyrint-lignende struktur af tindingelappen og reagerer på tyngdekraften samt jordbundsvibrationer. En ekspert almindeligt tilsyn med Canalith Repositionering. Men fordi det er let at gøre, kan lægerne undervise patienten og deres familier til selv at gøre det.

lægehjælp

De fleste mennesker har en episode af svimmelhed og det aldrig sker igen. En anden episode berettiger et besøg hos lægen. Det modtager sædvanligvis en diagnose af BPPV eller Meniere sygdom. Begge disse er let at kontrollere med medicin og manipulerende terapi.

Medicinsk indgriben haster, hvis svimmelhed (vertigo) kommer på med et eller flere symptomer, herunder alvorlige eller "usædvanlige" hovedpine, nedsat syn, tab af hørelse, talebesvær, ben eller arm svaghed, besvimelse eller svimmelhed, besvær med at gå, fornemmelser af snurren eller følelsesløshed, smerter i brystet og en racing eller stagnerende hjertefrekvens.

Fire fælles myter

Vertigo er en vanskelig symptom at forholde sig til den underliggende sygdom. Grund af vanskeligheden med diagnose, dens årsag ofte resulterer i fejldiagnose. Der er fire fælles myter, beslægtet med folklore, om svimmelhed. Disse myter har overlevet tidens test:

Den første myte er, at angst forårsager svimmelhed og afslapning vil løse dette problem. Faktisk, hvis en person med svimmelhed bliver angst, er det faktisk let at knytte angst til tilstedeværelsen af ​​vertigo.

Den anden myte er, at svimmelhed er alt i dit hoved, fordi du har en overaktiv fantasi. Faktisk vertigo er alt i dit hoved; dog sandsynligvis ikke på grund af din fantasi. Symptomerne på svimmelhed og ustabil bevægelse er ganske reel. Uanset om det er BPPV (hjernen) eller Menières (indre øre), er vertigo spiral fra området over halsen.

Den tredje myte er, at svimmelhed er blot en del af modningen. Faktisk alder har meget lidt, hvis noget, at gøre med svimmelhed. Der er en række årsager, men alder er ikke en af ​​dem. Nogle årsager omfatter skade, degenerative spørgsmål, og en litani af andre medicinske problemer. Svimmelhed er ikke normalt på alle alderstrin. Det er et tegn på, at noget er galt.

Den fjerde myte er, at vertigo kommer fra et hormon ubalance. Faktisk kunne du have et hormon ubalance på grund af et vilkårligt antal medicinske spørgsmål, men denne ubalance sjældent producerer vertigo.

I stedet konsultere landsbyen medicinsk mand (eller kvinde), er det vigtigt at få kvalificeret lægehjælp så hurtigt som muligt.

Du er ikke alene

Mange personer er med held blevet behandlet for svimmelhed. Du er ikke den første person til at opleve spinding svimmelhed af svimmelhed. Specialister er tilgængelige som koncentrerer deres praksis med neurologi på svimmelhed og dens behandling. Disse neurologer grave dybere for at finde den underliggende årsag til svimmelhed.

Da svimmelhed er ikke normalt, er det vigtigt at søge lægehjælp så hurtigt som muligt. Vertigo er meget behandles, når det er fanget tidligt og og dens underliggende årsag opdages og behandles.