Velvetcrumble.com

Lysbord for Seasonal Affective Disorder

En lightbox er en enhed, der bruges i behandling af Seasonal Affective Disorders. Denne udbredte behandling er simpelthen et klart lys anvendes i vinterhalvåret at mindske virkningerne af de kortere dage.

Fungere

En lyskasse bruges i behandling af Seasonal Affective Disorder producerer omkring 10.000 lux. Dette er meget lysere end gennemsnittet belysning og emulerer lys fra sommeren.

Fordele

Ved hjælp af en lyskasse som en del af behandling for Seasonal Affective Disorder kan alvorligt mindske den virkning, at vintersæsonen har på patienten. Dette gælder især, hvis der træffes andre foranstaltninger til at behandle den betingelse.

typer

Samt regelmæssige lys kasser, som producerer meget skarpt lys i længere tid, er der også daggry simulatorer, der arbejder ligner vækkeure i, at der på et bestemt tidspunkt hver dag, de langsomt vokse klarere og klarere for at simulere en solopgang .

Bivirkninger

Bivirkninger forårsaget af en lyskasse er få og langt imellem, men behandlingen kan forårsage milde hovedpine og smerter i øjnene.

Effektivitet

Omkring tre fjerdedele af patienter ved hjælp af en lightbox til at behandle deres Seasonal Affective Disorder rapporterede en forbedring på grund af enheden.