Velvetcrumble.com

Guidet meditation Øvelser

Meditation refererer til et væld af praksis, der engagerer sindet til at dyrke bevidsthed og accept. Ifølge meditation mester Chøgyam Trungpa, meditation skaber et rum til at afsløre og fortryde dine neurotiske spil, din egen bedrag, og dine skjulte frygt og håb.

I en guidet meditation session, du sidder med lukkede øjne som en ekstern agent guider dig gennem en imaginær rejse. Du kan deltage i en gruppe indstilling eller ved at lytte til en optagelse derhjemme.

Struktur

De fleste guidede meditation sessioner følge en generisk script, der er rettet mod et problemområde, såsom fremme sundhed, lindre spændinger, oplever følelsesmæssige trivsel eller administrere smerte. Uanset målet, en god meditation script følger en etableret mønster, som omfatter en begyndelse, en midte og en afslutning.

Aktiviteter

Til at begynde, skal du føle sig godt tilpas og sikker i indstillingen meditation. I en gruppe møde, instruktøren tager normalt et par minutter, så du kan løse i de uvante omgivelser, men samtidig give trøstende ord. Hvis derhjemme, bosætte sig i en rolig beliggenhed uden distraktioner.

Denne afregning i spild over til en kort fase afslapning. Mange praksis opfordre dig til blot at lukke øjnene og følge bevægelserne af din ånde, sammen med det ekspanderende og kontrahering af din mave. Andre fremgangsmåder kan foreslå dig at visualisere en rolig, komfortabel sted såsom en rosenhave eller en boblende forår. Uanset, nøglen til at starte din rejse er at slappe af.

Nu er det tid til at starte rejsen. For at gøre dette, de fleste scripts begynde med en imaginær indgang såsom en port eller hule åbning. Efter indtastning, du vandre gennem denne imaginære verden, stopper lejlighedsvis at inspicere genstande eller områder af særlig interesse. For eksempel kan du hente en sten med at skrive på den, eller måske du finder en tabt genstand i sandet.

Men ikke alle ture tage dig til uopdagede lander. Andre rejser bevæger sig gennem kroppen. For eksempel, en generel dyb-afslapning script forsøger at opdage, og slip, lommer af spænding ved at fokusere på forskellige kropsdele: tæer, kalve, lår, balder, mave, bryst, fingre, håndled, arme, skuldre, kæbe, kinder og kronen af ​​hovedet.

Andre scripts fokus på særlige behov. At beskæftige sig med smerter, kan en helbredende script først henvise dig til roligt, uden vedhæftet fil, observere problemområde. Du kan derefter forsøge at mindske smerten eller helbrede synet ved at visualisere et koldt omslag, eller trække vejret i lyset. Som beskrevet af Dr. David Fontana, kan du forestille dig et hvidt lys oversvømmelser ind i kroppen på hver in-åndedrag og lede det til området kræver healing.

For at afslutte turen, du vender tilbage til udgangspunktet. Efter at du bringer din opmærksomhed tilbage i din krop, og derefter ind i dine fysiske omgivelser. Vent, indtil du føler dig jordet og tilsluttet før du åbner dine øjne. Du kan føle en smule desorienteret i første omgang, så tag dig god tid når vender tilbage til din aktive livsstil.