Velvetcrumble.com

Sådan bruges æteriske olier til at øge Årvågenhed

Selvom ikke alle tror på effekten af ​​aromaterapi, få mennesker tvivler på, at den rigtige duft kan vække dig. Nogle dufte er naturligvis krydret og bidende nok til at stimulere nogens sind, mens andre arbejde på grund af en personlig tilknytning. Med en smule af trial and error, bør det være nemt at finde en olie, der virker for dig.

Instruktioner

Hvad Olier

1 Brug noget med menthol i det at øge årvågenhed. Stort set enhver mynte ekstrakt, såvel som de fleste kommercielt tilgængelige eukalyptus olie, indeholder dette stof. Den åbner øjnene, rydder ud i bihulerne, og gør huden føle sig cool og tingly. Helt sikkert en forfriskende kombination.

2 Brug olie, som du forbinder med spænding eller vågenhed at øge årvågenhed. Hvis for eksempel, din bedstemor brugte en masse muskatnød i hendes cookies og du var altid glade for at besøge hende og spise disse cookies, så prøv muskatnød. Den mentale forening måske vågner du op.

3 Brug citrusolier til at vågne op. Citrus har en stærk, skarp lugt, som mange mennesker finder forfriskende.

4 Prøv en række forskellige krydrede olier til at holde dig vågen. Basil, bay, kvan, kardemomme, kanel, sort peber, nellike, cypres, ingefær, rosmarin, salvie, og jasmin er alle menes at bidrage til at øge årvågenhed. Se hvad der virker for dig.

5 Sæt en dråbe æterisk olie på halsen eller dit tøj. Lugten vil blidt svæver op hele dagen, hjælper til at holde dig vågen.

6 Brug en æterisk olie diffusorer. Det vil sprede lugten af ​​eventuelle æteriske olier du tilføjer igennem et helt rum.

7 Tilsæt æteriske olie til en massage lotion og få en massage.

8 Brug en æterisk olie stearinlys. Du kan købe stearinlys duftende med mange af de mere populære olier.

TIPS

  • Lugte olie, inden de køber den. Hvis det ser ud til at vække dig, kan det være værd at forsøge. Ellers gå videre.
  • Spørg din lokale urteekstrakt leverandør, før du sætter en æterisk olie på din hud. Nogle af dem kan være irriterende.