Velvetcrumble.com

Hvad er den plantar overflade Foot?

Foden indeholder flere sener, ledbånd, muskler og knogler, som alle er ansvarlige for at balancere og bære hele vægten af ​​en persons krop. Den plantare overflade er et stort område, der dækker svangen.

Definition

Den plantare overflade er en anatomisk betegnelse for den nederste overflade af foden. Når foden vender mod gulvet, den del, der berører gulvet er plantar overflade.

midtfoden Funktion

I midten af ​​den plantare overflade er mellemfoden, også kendt som haseled. Adskillige sikringsanlæg fodrodsknogler, som er uregelmæssige i størrelse og form, danne en stabil og fleksibel platform til brug. Denne platform kaldes svangen.

Plantar Fascia

En sene navngivet plantar fascia er en bindevæv, der løber langs bunden af ​​foden. Den er forbundet til hælbenet og strækker at knytte til bunden af ​​metatarsalknoglernes nær tæerne. Tænk på plantar fascia senen som base af buen af ​​foden.

forfod

Forfoden består af fem Mellemfodsben og phalanges, eller tæer. Storetåen giver den mest fremdrift, mens den anden gennem fjerde tæer giver stabilitet, mens du går eller står.

Zoneterapi

Ved udøvelsen af ​​zoneterapi, overfladen af ​​plantar fascia korrelerer til nyrerne.