Velvetcrumble.com

Sådan køber øjendråber

Sådan køber øjendråber


Øjendråber er et nyttigt medium til levering af en række lægemidler, fra "tårer" til steroider. For at opnå optimale resultater med øjendråber, har en læge diagnosticere din okulær tilstand og derefter købe et produkt specielt velegnet til den situation, du har brug for at behandle.

Instruktioner

1 Køb en antihistamin, ligesom azelastin eller emedastin, til at lindre rødme og kløe i øjet forårsaget af allergi. Disse stoffer forhindrer blodkarrene i øjet fra hævelse og er mindre tørring end deres mundtlige modstykker. Antihistaminer er tilgængelige over-the-counter og ved recept.

2 Køb en decongestant øjendråber at lette rindende øjne. Decongestant dråber, ligesom naphazolinhydrochlorid eller tetrahydrozolinhydrochloridet, hjælpe med at mindske væske produktion og fremme dræning ved skrumpende blodkar i øjet. Undgå at bruge denne type drop for mere end et par dage, eller symptomer kan forværres.

3 Få en recept for at købe non-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel (NSAID) type øjendråber, ligesom ketorolac og nepafenac. Disse dråber mindske smerter og betændelse ved at hæmme kroppens produktion af prostaglandiner i løbet af en allergisk reaktion.

4 Opnå kortikosteroider, ligesom prednison eller loteprednoletabonat, at reducere rødme og irritation under en allergisk reaktion. Disse dråber er tilgængelige ved recept og arbejde ved at efterligne cortisol, et naturligt forekommende hormon, der produceres for at hjælpe kroppen med at håndtere stress.

5 Se en læge til at diagnosticere en bakteriel eller viral infektion i øjet og ordinere specielle dråber. Antibiotiske øjendråber, som tobramycin, helbrede bakterielle infektioner. Tag antibiotika som anvist for den fulde kursus anbefales, selv om symptomerne forbedres, for at undgå en tilbagevendende infektion. Hvis din infektion er viral, såsom en herpes øjeninfektion, kan din læge ordinere en antiviral øjendråber, ligesom adeninarabinosid.

6 Vælg kunstige tårer at smøre og rense tørre, kløende øjne. Disse dråber er bredt tilgængelige over-the-counter i mange forskellige mærker.