Velvetcrumble.com

Hulda Clark gitre Instruktioner

Hulda Clark gitre Instruktioner


Dr. Hulda Regehr Clark var en canadisk naturopathic konsulent og forsker, med en stor interesse i at søge løsninger til at bremse væksten af ​​kræftceller. Hendes forskning førte hende til at tro kræft og andre sygdomme er forårsaget af parasitter, bakterier, tungmetaller og opløsningsmidler, blandt andre faktorer. Hendes løsninger omfatter brugen af ​​urter, essentielle olier og frekvens terapi. Den Hulda Clark zapper er en enhed, der sender en ekstremt lav spænding strøm gennem legemet med henblik på at dræbe parasitter, bakterier og andre organ invasion såsom bændelorm og ikter. Hulda Clark zappers kan købes klar-til-brug, eller du kan lave dine egne fra anvisningerne i Dr. Clarks bog, "The Cure for alle sygdomme."

Instruktioner

1 Pak zapper håndgreb i et lag af våd køkkenrulle. Brug ikke mere end ét ark. Tag fat i hånd holder stramt, og tænde for zapper på. Zap i syv minutter. Slip dit greb og drej zapper fra. Hvile i 20 til 30 minutter. Under denne hvileperiode vil døende parasitter frigive virus og bakterier i kroppen.

2 Fugt en anden ark papir. Pak det rundt grebene, holde dem fast, og drej zapper igen. Zap i yderligere syv minutter. Denne anden syv-minutters session er at dræbe de nyligt frigivne vira produceret efter den første session. Under det andet møde, er flere vira frigivet fra de døende bakterier. Efter syv minutter, frigive greb, og drej zapper fra. Vent 20 minutter.

3 Fugt en tredje ark papir og pak det runde håndtagene. Hold dem fast, og drej zapper igen. Zap i syv minutter. Den tredje samling er bestemt til at dræbe virus, der blev udgivet i anden session.