Velvetcrumble.com

Tegn på blodpropper i benene

Evnen af ​​blodet til at størkne er et vigtigt aspekt af kroppens evne til at helbrede sig selv. Men nogle gange blodpropper opstår inde i kroppen. Interne blodpropper i benene kan føre til hjerteanfald, slagtilfælde og død. Kendskab advarselstegn er den bedste måde at forhindre en blodprop i benet fra at dreje fatalt.

hævelse

Når en blodprop former i benet, benet begynder at kvælde. Den første ting du sikkert vil bemærke, er, at det ene ben er større end den anden, på grund af væskeophobning i området. Hævelse kan være forårsaget af andre problemer, dog, og er ikke en endelig tegn på en blodprop.

Øget Pain

En blodprop kan starte med en lille, knap mærkbar smerter i benet. Over tid kan smerten stige, efterhånden til det punkt, det ikke længere kan ignoreres. Smerten sandsynligvis vil blive lokaliseret. Hvis du føler lokaliseret smerte i benet, der øger på denne måde, se en læge med det samme.

Varme og Rødme

En blodprop i benet vil forårsage, at området bliver meget varm at røre ved. Hele området kan også blive rød. Hvis dette sker, er blodprop værre og du skal gå til den nærmeste skadestue med det samme.

Kramper

Et andet tegn på en blodprop er lægkramper. Kramper kan blive til intens, dunkende smerter og kunne mærkes i lægmusklen. De kramper kan intensivere når du bøjer din fod. Lægkramper kombineret med andre advarselsskilte er en alvorlig symptom, der skal kontrolleres så hurtigt som muligt.

misfarvning

I en alvorlig blodprop, kan forekomme misfarvning. Det område, der er rød, varm og smertefuld kan begynde at miste noget af sin farve. Huden kan begynde at se hvid eller blå. Blodpropper kan være dødelig. Aldrig ignorere symptomer.