Velvetcrumble.com

Sådan fjernes Dental Adhesive

Sådan fjernes Dental Adhesive


Dentaladhæsiv er en type klæbemiddel, der typisk anvendes til at holde tandproteser på plads inde i munden. Lejlighedsvis, er limen bruges til midlertidig dental arbejde til tide nogen over indtil flere involverede procedurer kan gøres. Dental klæbestof kommer i tre former: pasta, pulver og strips. Denne dental klæbemiddel er vanskelig at fjerne uden kendskab til den bedste måde at fjerne limen. Heldigvis klæbende fjernelse er en simpel proces, der kan gøres på kun et par minutter.

Instruktioner

1 Fjern proteser fra munden ryst forsigtigt tænderne frem og tilbage. Dette løsner båndet mellem tænderne og munden. Træk protesen ud af munden.

2 Placer tandproteser i varmt vand og lægges i blød i ca 10 til 30 minutter.

3 Fjern tænderne fra vandet. Placer en strimmel gaze over tænderne. Tryk på gaze i den fugtige lim. Træk forsigtigt gaze væk fra tænderne for at fjerne det meste af klæbemidlet fra overfladen af ​​tænderne.

4 Dyp en tandbørste i varmt vand, derefter til salt. Børste tandbørste over overfladen af ​​tænderne kraftigt. Dette vil fjerne det resterende klæbemiddel fra overfladen af ​​tænderne. Skyl tænderne med varmt vand.

5 Rens tænderne med protese tand renere. Anvende nogle renere over en tandbørste og børste forsigtigt over overfladen af ​​tænderne til polish. Alternativt kan du bruge protese-rengøring tabletter til at fjerne tilbageværende limrester fra tænderne.

6 Placer tænderne i varmt vand natten over for at opretholde en ren og desinficeret overflade. For yderligere rengøring, droppe en rengøring og kridtning tablet i vandet.

TIPS

  • Hvis du har dental lim fast på taget af din mund, swish med varmt vand. Hvis dental lim sidder fast på overfladen af ​​dine naturlige tænder, rådføre sig med en tandlæge om den bedste måde at fjerne. Nogle former for dental klæbemiddel kræver anvendelse af slibeværktøj at fjerne.
  • Dental-pulveriseret klæbemiddel er lettere at fjerne end dentaladhæsiv pasta eller strimler. Hvis du har på ofte anvende og fjerne dental lim, overveje at bruge pulveret snarere end de andre former for lim for lettere fjernelse.
  • Vær forsigtig, når du børster tænder i munden. Alt for kraftig børstning kan det beskadige tandkødet, der forårsager blødning og følsomhed. Hvis der forekommer over-børstning, børste forsigtigt med en blød tandbørste, indtil dit tandkød helbrede.