Velvetcrumble.com

Typer af Prævention for PCOS

Typer af Prævention for PCOS


Ifølge Center for Unge kvinders sundhed, polycystisk ovariesyndrom er en medicinsk tilstand, der opstår hos kvinder med en ubalance af visse hormoner. Typiske symptomer på PCOS omfatter uregelmæssige eller fraværende menstruation, overskydende hårvækst i ansigtet og på kroppen, akne og vægtøgning. Der er ingen kur for PCOS, men visse metoder prævention ofte er ordineret til at behandle symptomerne på PCOS, herunder fødselskontrol piller, prævention plaster og prævention vaginal ring.

Symptomer og årsager

Som Mayo Clinic forklarer, er en normal menstruationscyklus reguleret af hormoner frigivet af en kvindes hypofysen og æggestokkene. Hos kvinder med PCOS, hypofysen ofte udskiller højere end normale niveauer af luteiniserende hormon. Dette forstyrrer den normale funktion af menstruationscyklus og fører til uregelmæssig menstruation. Kvinder med PCOS har også æggestokke, der producerer højere end normale mængder af androgen testosteron, et mandligt kønshormon. Forhøjede niveauer af testosteron kan forårsage acne og hårvækst i ansigt og krop.

Hvordan Prævention kan hjælpe

Hormonel prævention regulerer en kvindes hormonniveau for at undgå graviditet. Fordi PCOS er resultatet af en hormonel ubalance, kan visse metoder til fødselskontrol reducere symptomerne på PCOS ved at fjerne hormonel ubalance. Ifølge Mayo Clinic, præventionsmetoder anvendes til behandling af PCOS indeholder både østrogen og progesteron. Disse præventionsmidler kan regulere menstruation, reducere acne og hårvækst ved at reducere produktionen af ​​testosteron og mindske risikoen for endometriecancer. Som National Women Health Information Center påpeger, vil disse symptomer vende tilbage, hvis brugen af ​​prævention ophører.

Piller Birth Control Kombination

Kombination p-piller, som er piller, der indeholder både østrogen og gestagen, er almindeligt ordineret til behandling af PCOS symptomer. Ifølge Planned Parenthood, skal p-piller tages hver dag, helst på samme tidspunkt hver dag. For de første 21 dage af din cyklus, du tager en aktiv pille hver dag. Afhængigt af om dine piller kommer i en pakke med 21 eller 28, i løbet af de sidste syv dage af din cyklus du enten tage en påmindelse pille hver dag (for en pakke med 28 piller) eller ingen piller overhovedet (for en pakke med 21 piller ). Efter de syv dage er gået, du starter en ny pakke med piller.

Den Patch

Som American College for Obstetrikere og gynækologer stater, prævention plaster er en lille plaster, der frigiver østrogen og progestin i blodstrømmen, når den bæres på huden. Da det indeholder både østrogen og progestin, kan plastret anvendes til behandling af PCOS. Plasteret bæres i en uge ad gangen i de første tre uger; i løbet af fjerde uge, er ingen patch slidt og menstruation indtræffer. Efter syv dage, er et nyt plaster påføres til at begynde den næste cyklus.

Den Vaginal Ring

Den vaginalring er en anden mulighed for behandling af PCOS. Ifølge American College of Obstetrikere og gynækologer, prævention vaginalring er en lille plastring, der frigiver østrogen og progestin ved anbringelse i den øvre vagina. Ringen er efterladt på plads i 21 dage, derefter fjernet i syv dage, hvor blødning forekommer. Efter de syv dage er gået, er en ny ring indsat i vagina.