Velvetcrumble.com

Sådan måler Body Fat Content

Sådan måler Body Fat Content


Måle din kropsfedt kan gøres på flere måder, med nogle teknikker er mere præcis og / eller bekostelige end andre. Det er vigtigt, at du har et skøn over dit fedtindhold at være sund og komme i form.

Instruktioner

1 Få en DEXA scanning af din krop. Dette er den dyreste, men også mest præcise metode til at finde ud af dit kropsfedt. Det meste af det offentlige ikke har adgang til en sådan anordning, så dette bruges primært af sportsfolk. Du kan tale med din læge om at have denne metode udføres.

2 Få vejet under vandet. Dette er en anden dyre strategi, hvor din vægt uden af ​​vandet og at der inde er vandet sammenlignes. Dette er en anden fremgangsmåde anvendes hovedsageligt på atleter. Derfor bliver er det udstyr, der anvendes i denne proces er meget dyrt at eje og drive. Det er usandsynligt, du vil finde et sted, der vil gøre dette til en overkommelig pris.

3 Få en hudfold måling. Dette er en af ​​de mest praktiske måder for nogen til at kontrollere indholdet kropsfedt. Denne teknik gøres ved specielle kalibre, der blidt knibe visse områder af kroppen, og kan give dig en noget nøjagtig aflæsning af din krop fedtindhold. Du kan have disse målinger udført i de fleste fitnesscentre. Du kan vælge at købe caliperne selv, men aflæsningerne er mere pålidelige, når de udføres af en certificeret sundhed instruktør.

Hudfold målinger derhjemme

4 Hvis du vælger at gøre dine egne hudfold målinger, starte med at gribe en del af din hud / fedt med din pegefinger og tommelfinger og træk den væk fra kroppen. Sørg for, at huden er lodret så caliperne vil passe godt på det.

5 Med den anden hånd, placer caliper på trukket huden, sidder den i niveau med resten af huden i denne placering. En nøjagtig aflæsning vil blive vist på caliperne indenfor 2-3 sekunder. Udfør målingen mindst to gange på hvert sted, og tage gennemsnittet for at finde den nærmeste skøn.

6 Lær de bedste steder for at udføre hud fold steder. For mænd, en tomme over den højre brystvorte, en tomme til højre for naval, og på forsiden af ​​låret halvvejs mellem knæ og hofte er ideelle steder. For kvinder, halvvejs mellem skulderen og albuen på bagsiden af ​​armen, cirka 2 inches til højre for navlen, og halvvejs mellem knæ og hofte på forsiden af ​​låret anbefales.

7 Total de tre målinger fra din krop. Brug alt og din alder for at finde din krop fedtindhold på et kropssammensætning diagram (se Resources nedenfor).

TIPS

  • Det er umuligt at få en nøjagtig læsning af din krop fedtindhold. Dog vil tætte estimater hjælpe dig med at holde dig i form.