Velvetcrumble.com

Sådan finde årsagen til Blå mærker nemt

Sådan finde årsagen til Blå mærker nemt


Har du jævnligt finde dig selv tænker "Huh?" som du blik ned på nye blå mærker, der ikke var der i går? Har andre mennesker mærke dine blå mærker, før du gør? Er lilla, sort og blå dele af din hverdagslook? Hvis det er tilfældet, er det ingen hemmelighed, at du nemt får blå mærker. Mens mystiske blå mærker kan forlade dig forvirrede, de fleste af den tid, de er ikke anledning til medicinsk bekymring. Følg disse trin for at finde årsagen til din blå mærker.

Instruktioner

1 Vurdere din medicinske indtag. Visse blodfortyndende medicin, såvel som aspirin kan forårsage hud til blå mærker let.

2 Tag hensyn til din alder. Ældre voksne og små børn har tendens til blå mærker lettest fordi de har mindre fedt under huden. De fede fungerer som et lag af polstring, så færre mængder af kropsfedt betyder mindre beskyttelse. Ældre voksne har også tyndere, væv-lignende hud, der er modtagelige for skader, især på hænder, ben, underarme og fødder.

3 Accepter, at du fik den korte ende af stokken, hvis du er en kvinde. Hunnerne får blå mærker lettere end mænd, især på den øverste arme, lår og bagenden.

4 Tak Bedstemor Sally. Let blå mærker ofte kører i familien, så hvis normalt kan findes din mor eller bedstemor sportslige en række blå hugger, chancerne er, at er, hvor du fik det fra.

5. Tænk at du kan have en vitamin mangel på B12, K, C og / eller folinsyre. Prøv at spise flere broccoli, pistacienødder og blåbær for K-vitamin; broccoli, citrusfrugter og jordbær til C-vitamin; kød, fisk, æg og mejeriprodukter for vitamin B12; og spinat, frugt og juice til folater (naturlige Folinsyre).

6 indhente en udtalelse fra din læge, hvis du føler, at der er en større problem. Blå mærker er ofte en bivirkning og undertiden det første tegn på visse sygdomme, såsom lupus, skrumpelever, Hodgkins sygdom, leukæmi og myelomatose.