Velvetcrumble.com

Hvordan vælger plantar fasciitis Sko

Plantar fasciitis er en smertefuld, men almindelig lidelse, der påvirker mange. Lejlighedsvis kaldet hælspore eller hæl spore syndrom, plantar fasciitis forårsager alvorlige smerter i hælen. Da plantar fasciitis er betændelse i vævet støtter svangen, korrekt sko er vigtige i behandlingen og forebyggelsen af ​​dette syndrom. Valg korrekte sko til at hjælpe med denne smertefulde tilstand kan være et vigtigt skridt til genopretning.

Instruktioner

1 Få din fod størrelse. Det er vigtigt, at du er iført den rigtige størrelse sko, til både at behandle og forebygge plantar fasciitis. Sko, der er for små, kan faktisk forårsage plantar fasciitis.

2 Kontroller, sko bøjninger i den korrekte position. For ordentlig støtte under gå, skal din sko bøje på fodballen, når din tryk tå område af skoen og samtidig støtte hælen. Hvis det bøjer længere tilbage mod hælen, kan det ikke effektivt at støtte din fod.

3 Sørg skoen forbinder til din hæl. slid Kun sandaler, hvis de har en rem, der tillægger din hæl og undgå flip flops, åben ryg sko eller hjemmesko.

4 Kig efter sko med polstret, fleksible midsoles som absorberer effekten af din gå eller løbe. Du skal erstatte disse typer af sko regelmæssigt for at sikre maksimal stødabsorbering.

5. Overvej indlægssåler eller orthotics. Disse giver svangstøtte, der hjælper plantar fascia helbrede og forhindre yderligere skade og irritation. Du kan også tape din bue med atletisk tape til at yde en vis støtte.