Velvetcrumble.com

Naturlige astma retsmidler

Astma er en løbende sygdom, der kan skabe alvorlige respiratoriske symptomer. Hvæsende vejrtrækning, åndenød, kvælning, hjertebanken og panik ledsage et astmaanfald. Den udsultning af luft skyldes konstriktion af bronkierne. Ifølge Center for Disease Control omkring 22,9 mio amerikanere lider af astma. Hver person har triggere, der bringer om et astmaanfald. Nogle af de almindelige udløser er stress, røg, farvestoffer til levnedsmidler, fødevareallergi, forme, selskabsdyr skæl, støv og kemiske giftstoffer. Naturmedicin kan medvirke til at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af ​​astmaanfald.

Kost

Spis det meste en vegetarisk kost. Grønne bladgrøntsager har et højt magnesium indhold, der hjælper med at slappe de bronchiale muskler. Dette reducerer sværhedsgraden af ​​astmaanfald. Drik 8 til 10 glas vand med citron. Det skærer slim i halsen, der forværrer astma symptomer under et angreb. Reducer natrium og indtag af stivelse. Høje mængder af natrium bringe på mere hyppige angreb. Undgå mejeriprodukter og de mukøse at det producerer. Andre fødevarer at passere op er sodavand, koffein, stegt mad, sulfitter, MSG og sukkerholdige fødevarer.

Levevis

Brug varmt komprimerer eller varmedunke anvendes på brystet. Dette vil aflaste tæthed i de bronchiale muskler. Regelmæssig massage terapi reducerer stress og fremmer afslapning. Prøv dybe åndedrætsøvelser til at hjælpe med at uddanne din krop at ånde bedre. Dette hjælper ilte blodet og modvirker virkningerne af den overfladisk vejrtrækning under et angreb. Tag en tur hver dag for at opbygge din udholdenhed. Undgå tobaksrøg, som skader dine lunger. Holdes væk fra pollen så meget som muligt. Prøv at bo indendørs i løbet af dagen med en høj pollen tæller. Klip ikke græsset eller endda være udenfor, mens plænen bliver klippet. Har du ikke et kæledyr. Skæl er en fælles astma udløser. Hvis du allerede har en familie kæledyr, så sørg for at bade dit kæledyr ugentligt. Hold dit kæledyr ud af værelser, som du bruger det meste af din tid i ligesom soveværelset. Vask dine hænder efter kontakt med dit kæledyr.

Hus rengøring

Rens dit hus mindst en gang om ugen. Dit hus indeholder astma udløser overalt. Støvmider er blot én udløser, at dit hjem havne. Vask alle dine stof overflader. Støvmider elsker at gemme sig i tekstiler og kan endda være i dine gardiner. Mens rengøring, bære en respiratorisk maske til at holde ud støvet. Støvsug dit hjem ofte og bruge en fugtig klud til støv. Hold dit hjem fri for skimmel. Mold spreder sig via sporer, som forårsager astmaanfald. Undersøg dine closets hvert par uger for skimmelsvamp. Tjek dine stueplanter hver gang du vander dem. Mold vokser hurtigt og har brug for at blive fanget med det samme for at undgå spredning. Bo ud af kviste, kældre og andre muggen steder. Lad en anden rengøre disse rum, hvis muligt. Vask dit tøj i vaskemiddel uden parfume og farvestoffer. Rens støv ud af varme ventilationskanaler og fans.