Velvetcrumble.com

Hvad er fordelene ved Arnica Montana?

Arnica Montana er en flerårig urt med antiseptiske og smertestillende egenskaber. Blomsterne og rødder af denne urt er meget udbredt i homøopati som en effektiv behandling for trykskader, forstuvninger, forvridninger og hudirritationer. Mest almindeligt tilgængelige som en salve eller olie påføres topisk på hel hud, Arnica Montana er også tilgængelig i pille og pulverform samt et mundskyllemiddel.

Historie

Arnica Montana er hjemmehørende i bjergrige områder i Europa og dyrket i Asien og Nordamerika. Det har været anvendt i århundreder til at behandle forstuvninger, blå mærker og sår samt insektbid, smerte og feber.

Fordele

Arnica Montana reducerer smerte associeret med inflammation, stængler strømmen af ​​blødning og initierer helingsprocessen. Det er effektivt til at lindre igangværende fysiske smerter såsom gigt og ømme ryggen, og kan anvendes til behandling af traumatisk chok.

Det reducerer også ubehag og blødning under fødslen, hastigheder helbredelse efter operationer og er blevet observeret at løse eller forebygge virkningerne af jet-lag.

Arnica Montana har også vist sig effektiv til at reducere symptomer forbundet med almindelig forkølelse, hoste, bronkitis, feber og ondt i halsen.

Advarsel

Kun meget fortyndede homøopatiske præparater af Arnica Montana skal tages internt, på grund af risikoen for hjerte-skader i forbindelse med høje doser findes i drogetilberedninger (såsom hjemmelavede brygget te og tinkturer).

Berømte Slips

Goethe, en 18. århundredes tyske forfatter og digter, drak arnica te at lindre smerter i brystet.

Sjov kendsgerning

Arnica Montana er også nogle gange kaldet Mountain Tobacco grund af formen af ​​dens blade, som ligner tobak. Andre navne omfatter Leopards Bane og Wolfs Bane.