Velvetcrumble.com

Fordele ved Beta Sitosterol

Fordele ved Beta Sitosterol


Beta-sitosterol er en plante-afledt forbindelse og en af ​​mange "steroler" har fundet i adskillige dagligdags fødevarer. Visning næsten ingen bivirkninger, dette næringsstof er en uvurderlig kilde til fortsat krop velvære. FDA har ikke ordentligt undersøgt Beta-sitosterol; det betragtes som alternativ medicin.

Immunsystemet Support

Denne forbindelse understøtter et stærkt immunforsvar, især i tider med stress. Daglig brug er rapporteret at inducere en overvældende beroligende følelse.

lindrer allergier

Allergi er en daglig gene og folk bruger millioner af dollars om året kæmper symptomerne og ikke årsagerne. Beta-sitosterol er rettet mod allergener selv for nødhjælp.

Reducerer kræftrisikoen

Risikoen for at få sådanne cancerformer som colon-, bryst- og prostata minimeres ved kontinuerlig brug af denne forbindelse. Hvis du er i fare på grund familiens historie, er beta-sitosterol anbefales.

Smertelindring

Denne forbindelse er blevet kendt for at have smertelindring og anti-inflammatoriske egenskaber. Men ikke så fokuseret som ibuprofen eller aspirin, er lindring mere fuldstændigt fordelt i hele kroppen.

lindrer BPH

Beta-sitosterol reducerer symptomerne forbundet benign prostatahyperplasi (BPH). BPH er en fælles begivenhed, når der beskæftiger sig med en forstørret prostata.

Find det

Beta-sitosterol typisk findes i planter og planteolier. Den kan også findes i nødder, frø, frugter og grøntsager. Derudover er der kosttilskud kan købes i flydende og tabletform.