Velvetcrumble.com

Immune Øget Vitaminer til børn

Når forkølelse og influenza sæson hits, er det vigtigt at vide, hvilke fødevarer og kosttilskud kan bidrage til at øge børns immunforsvar. Forebyggelse sygdom er nemmere end at komme af med det, så det er smart at fodre dit barn ernæringsrigtige fødevarer. Sammen med hyppig håndvask og undgå folk, der er syge, spise sundt kan hjælpe med at beskytte dit barn fra vinter sygdomme.

vitamin C

Vitamin C er kendt for sin immun-styrke magten. Det er også en af ​​de billigste kosttilskud og findes i fødevarer såsom kartofler, appelsiner, grøn peber og tomater. C-vitamin øger kroppens produktion af hvide blodlegemer, der bekæmper infektioner. Studier ved National Institute of Health fandt det mindsker også risikoen for tyktarmskræft og brystkræft i voksenalderen.

vitamin E

Dette vitamin er en antioxidant, opsøge og dræbe kræftceller, da de er fremstillet. Det er effektivt mod hjertesygdomme samt. Vitamin E øger kroppens produktion af B-celler (hvide blodlegemer produceres i knoglemarven), som bekæmper infektioner. En fordel for voksne: E-vitamin mindsker ældningstegn, der opstår på grund af en naturlig nedgang i immunrespons. Fødevarer rige på E-vitamin omfatter korn lavet med fuldkorn, nødder og tomater.

Bioflavenoids

Bioflavenoids beskytte celler fra forurenende stoffer i miljøet, herunder toksiner og bakterier. Bioflavenoids også reducere kolesterol evne til at klæbe til arterievæggene og skabe plak og blokeringer, der fører til hjertesygdomme. Fødevarer rige på bioflavenoids omfatter citrusfrugter, soja og røde druer.

beta-caroten

Beta-caroten, der findes i søde kartofler, gulerødder og vinter squash, hjælper kroppen med at bekæmpe infektion og beskytter hjertet mod skader forårsaget af frie radikaler. Frie radikaler forårsager celleskader, som fører til infektion og i ekstreme tilfælde, kræft. Betacaroten beskytter kroppen mod kræft ved at hjælpe immunsystemet dræbe kræftceller.

Zink

Zink bidrager til at styrke hvide blodlegemer. For meget zink kan faktisk øge infektioner, men så pas på ikke at give dit barn for meget. Anbefalet kosten kvoter for zink i børn varierer fra 3 mg til 11 mg, afhængigt af barnets størrelse og alder. I stedet for sugetabletter eller kosttilskud, så prøv proteinrige zink kilder såsom oksekød, lam eller svinekød. Hvis du foretrækker vegetar kilder, fodre dit barn hele korn korn og græskarkerner.