Velvetcrumble.com

Sådan forhindrer svampeinfektioner i huden

Sådan forhindrer svampeinfektioner i huden


Svampe er alle omkring os, på jorden, gulve, eller områder omkring huset. Deres tilstedeværelse overalt øger vores chance for at blive offer for deres angreb; og den mest sårbare del af den menneskelige krop er huden. Dette er fordi vores hud har en varm fugtet konsistens, hvilket gør det til et ideelt sted for svampene at løse, formere, og forårsage en infection.When svampeangreb huden, de kun medføre overfladiske hudproblemer, og kan let behandles. Men når det er sagt dette betyder ikke, at svampe infektioner er let at håndtere. Skaleringen, udslæt, brændende fornemmelse, og de fleste af alle uudholdelig kløe af det ramte område - afslutter de pinefulde øjeblikke med at have dem (svampe) på huden. For at forhindre svampeangreb hud angreb, er her nogle nyttige måder at beskytte dig mod det.

Instruktioner

Sådan forhindrer svampeinfektion i hårbunden (Tinea capitis) og hud (ringorm)

1 Hold din hud ren og tør. Shampoo dit hår og krat din hud jævnligt, så tør dem grundigt.

2 Overhold korrekt vask af hænder, når i kontakt med jord, husdyr, rørende regninger eller mønter, eller når rystende hænder med andre mennesker.

3 Undgå deling foderstoffer som kam eller børster, hatte eller nogen form for hovedbeklædning, tøj og håndklæder.

4 Vask tøj og håndklæder regelmæssigt for at forhindre muligheden for at erhverve eller sprede infektionen.

5 Rediger fugtig motion eller almindelige tøj straks. Det samme gælder med våd svømmetur slidt, især når svømning i offentlige puljer.

6 Undgå at bære stramt tøj og hatte i lange perioder. Det vil kun give fugt på de områder, og gøre det en tiltalende sted for svampe.

7 Se din kost. Spis mere fiber og yoghurt til at øge dit immunforsvar.

8 Undgå at spise fødevarer med højt sukker, mejeriprodukter, koffein, hvede og gær - som alle disse vil øge svampevækst.

9 Øvelse at holde din krop slank. Hudfolder eller flapper er en af ​​de foretrukne områder af svampe. Så den slankere du er, jo færre folder, du har, og jo sikrere vil du være fra svampeinfektioner.

10 Denne betingelse kan erhverves fra kæledyr. Så hvis nogen af ​​dine kæledyr udvikler udslæt, gå videre til din dyrlæge til behandling.

Sådan forhindrer svampeinfektion på lysken (Jock Itch) og Feet (Atleter fod)

11 Vask dit lysken og fødder korrekt (krat mere på kamme), især efter svømning i en offentlig pool.

12 Tør lyske og fødder grundigt. Ved tørring med et håndklæde, skal du sørge for at tørre dit lysken først, før dine fødder.

13 Skift undertøj og strømper dagligt.

14 Vask dine håndklæder, bukser, strømper og bademåtter med varmt vand. Og som for dine sko, placere nogle anti-svampe pulver på den for at holde dine fødder sikkert.

15 Efter at gøre din træning - ændre dine dæmpede jogging bukser, shorts, undertøj, eller sokker med det samme.

16. Undgå at bære bukser, undertøj, strømper, eller sokker, der er for tyk og stram. Denne type foderstoffer vil kun bringe mere fugt, der ville tiltrække svampe. Bær nogle løse tøj og bomuldsstoffer at give din hud at ånde.

17 Del ikke personlige foderstoffer som undertøj, strømper, eller sko med andre for at undgå forurening.

18. Rens dine omgivelser, især i områder, hvor svampe er mest tilbøjelige til at bosætte (badekar og badeværelse gulve).

19. Undgå låntagning foderstoffer, der anvendes af andre mennesker, når du laver dine negle eller har en fod spa.

20 Hold tånegle rene og korte; og undgå at gå barfodet på områder som omklædningsrum og offentlige brusere.