Velvetcrumble.com

Er Clenbuterol Safe?

Er Clenbuterol Safe?


Clenbuterol er en bronkodilatator og glat muskelafslappende undertiden ordineret til behandling af astma uden for USA på grund af sin termogeniske (stofskifte styrke) og stimulerende effekt, er clenbuterol undertiden misbrugt som et vægttab støtte eller præstationsfremmende stof.

Indikationer / anvendelser

Clenbuterol - tæt knyttet til astmamedicin albuterol - er ikke godkendt til human anvendelse i USA, men er undertiden ordineret til astma i andre lande. Det bruges også i veterinær medicin til åndedrætsbesvær i heste og som et vækst-stimulerende middel i svin og andre husdyr.

effekter

Clenbuterol øger kropstemperaturen, stimulerer frigivelsen af ​​adrenalin og hastigheder stofskifte. Det afslapper også glatte muskulatur, hvilket gør det en effektiv bronkodilatator. Andre virkninger omfatter øget årvågenhed, søvnløshed og svedtendens.

Bivirkninger

Ligesom andre stimulanser, kan clenbuterol øge blodtrykket, årsag takykardi (hurtig hjerterytme), og øge risikoen for uønskede kardiovaskulære hændelser såsom hjerteanfald og slagtilfælde. Ifølge det amerikanske justitsministerium har clenbuterol blevet forbundet med hjertesvigt hos heste, selvom det ikke er klart, om dette gælder for mennesker så godt.

Lovlig status

Selvom det ikke er et kontrolleret stof i USA, er clenbuterol blevet forbudt af World Anti-Doping Agency til brug af olympiske atleter, ifølge det amerikanske justitsministerium.

Advarsel

Fordi clenbuterol ikke er reguleret af FDA til human anvendelse, kan det være mere tilbøjelige til at indeholde skadelige urenheder. Hvis du oplever hurtig hjerterytme, brystsmerter, åndedrætsbesvær eller andre alvorlige symptomer, mens du tager clenbuterol, straks søge lægehjælp.