Velvetcrumble.com

Behandling af symptomer på trigeminusneuralgi

Trigeminusneuralgi påvirker trigeminusnerven, nær kæben, og resulterer i alvorlige, men intermitterende smerter i den ene side af ansigtet. Den medicinske samfund mener lidelsen har årsager, herunder skade eller sygdom i trigeminusnerven, blodkar kompression, forkert fungerende mekanismer til smerte hæmning, og tumorer eller andre læsioner, blandt andre ting. Behandlingsmuligheder omfatter medicin og kirurgi.

Medicin

Medicin, der anvendes til at behandle denne tilstand omfatter antikonvulsiva og muskelafslappende midler. Det primære mål er at kontrollere smerte. The University of Pittsburgh Institut for Neurologiske Surgery navne antikonvulsive carbamazepin som den mest effektive behandling. Mayo Clinic bemærker, at en kombination af antikonvulsiva og muskelafslappende kan give optimal lindring.

Kirurgi

Kirurgisk indgreb har til formål at fjerne eller beskadige den del af trigeminusnerven forårsager smerte. På grund af facial følelsesløshed og andre potentielle bivirkninger, skal patienten gennemgå en MR-scanning for at udelukke andre årsager til tilstanden før ty til nogen af ​​de metoder, der er beskrevet nedenfor. Procedurerne omfatter injektion af stoffer til at blokere nervesmerter, anvendelsen af ​​elektriske strømme til at ødelægge beskadigede nerver, kraniotomi og mikrovaskulær dekompression. Den angivne procedure valgte vil afhænge af patientens alder, om han eller hun har multipel sklerose eller høreproblemer, og patientens historie behandling.

Stråling

Sterotactic radiosurgery involverer stråling rettet mod roden af ​​trigeminus nerven. Denne hurtige procedure kræver ikke bedøvelse. Mayo Clinic, konstaterer imidlertid, at denne metode ikke kunne bringe smertelindring i op til tre måneder i nogle tilfælde.