Velvetcrumble.com

Vitaminer til Hjælp HDL

High-density lipoprotein, også kendt som HDL, er den gode slags kolesterol. I modsætning hertil low-density lipoprotein eller LDL, er den dårlige slags kolesterol. Din krop har brug for mere HDL end LDL for at reducere din risiko for hjertesygdomme og andre lidelser. Spise rigtigt og få nok motion kan hjælpe med at sikre sunde HDL niveauer. Men du kan også tage visse vitaminer til at hjælpe HDL serumniveauer stige naturligt.

Get Heart Smart

Forstå hvad er så godt om HDL. Du har brug for mere af dette stof end LDL for to grundlæggende årsager. Først LDL betragtes usundt, fordi det er den type kolesterol, som fører til en ophobning af fede indskud i arterierne, som kan blokere for transport og levering af blod og ilt til dine organer, herunder dit hjerte. For det andet, HDL-kolesterol flytter LDL ud af din blodbanen og tilbage til din lever til bortskaffelse, før det har en chance for at blokere dine arterier.

Overvej, at øge din HDL niveauer kan også hjælpe til at sænke din triglycerider tælle. Dette er en anden form for fedt fra ubrugte kalorier, der er lagret i væv, hvilket resulterer i overskydende poundage omkring taljen. Triglycerider også piggyback sammen med low-density lipoprotein til at navigere gennem din blodbanen. Så dit endelige mål i at bruge vitaminer til at hjælpe HDL niveauer øger også reducere triglycerider.

Mød Vitaminer

Hæv lidt stok for at øge din HDL niveauer. Policosanol, fremstillet af sukkerrør, indeholder octacosanol, en type af lang kæde fede alkohol, som forbyder lipid oxidation af flerumættede fedtsyrer. Dette næringsstof fremmer også udgivelsen af ​​en specialiseret protein behov for at flytte HDL i blodbanen, fejer væk LDL-kolesterol i processen. Cubanske forskere har fundet, at policosanol tilskud kan reducere risikoen for plaque oprustning i arterierne, samt bidrage til at forebygge blodpropper.

Tab overskydende fedt med en anden form for sukker - inositolhexaphosphat (IP6). Almindeligvis omtales som bare inositol eller myo-inositol, dette medlem af B-kompleks familie af vitaminer er en lipotropic middel, hvilket betyder, at det øger din leverens evne til at eliminere fedt. Dette resulterer naturligvis i en reduktion af triglycerider og en stigning i HDL-cholesterol. Som en ekstra bonus, har forskere ved Teikyo University School of Medicine i Tokyo opdagede, at tilskud af inositol reducerer LDL-partikelstørrelse.

Fordoble din indsats for at bruge vitaminer til at hjælpe HDL niveauer stige ved at kombinere quercetin med alfa-tocopherol (vitamin E). Forskere ved Annamalai Universitet i Indien fandt, at disse to næringsstoffer væsentligt bidrage til at forhindre lipidoxidation og udvikling af arteriel plaque. Mens forskerne erkender, at enten næringsstof tages alene kan producere disse effekter, bemærker de, at tage dem sammen giver bedre resultater.