Velvetcrumble.com

Aromaterapi adfærdskodeksHæderkronede aromaterapeuterne følge en adfærdskodeks eller etisk kodeks skrevet af en faglig organisation. Disse retningslinjer med til at skabe en sikker, høj kvalitet miljø, der er professionel, hjælpsomme og etisk.

Services

Kundens velfærd, komfort og sundhed bør altid være en prioritet, ifølge National Association for Holistisk Aromaterapi (NAHA). NAHA advarer aromaterapeuterne mod ordination, diagnosticere eller leverer en tjeneste, der kræver en licens. Den britiske Aromaterapi Rådet siger aromaterapeuterne bør ikke behandle nogen sag, der går ud over hans eller hendes uddannelse og evner.

Uddannelse

NAHA Code of Ethics udtrykkeligt, at aromaterapeuterne skal uddanne deres kunder på tilgængeligheden og kvaliteten af ​​"sande aromaterapi produkter og tjenester." De bør også aldrig gøre falske påstande om fordelene ved aromaterapi. Aromaterapeuterne bør fremme deres egen uddannelse gennem faglig udvikling når det er muligt, i henhold til den internationale Aromaterapi og Aromatic Medicine Association.

Opførsel

Aromaterapeuterne bør ikke foretage i seksuelle aktiviteter eller adfærd med klienter, eller bruge nogen sindsændrende stoffer forud for en aromaterapi session, ifølge NAHA. Den britiske Aromaterapi Rådet rådgiver medlemmer til at overholde en kundes individuelle overbevisninger, religion, livsstil og seksualitet.