Velvetcrumble.com

At Home behandling for slidgigt i knæet

Den mest gavnlige at-home behandling for knæet osteoarthritis er kendt som RICE metode, som står for hvile, is, kompression og elevation. Det bruges til at behandle mest atletiske skader og også arbejder for gigt ramte. Andre muligheder for at-home behandling omfatter varme terapi og motion for at styrke dine muskler. Kontakt din læge, hvis symptomer som smerter, hævelse og ømhed ikke bedres i løbet af et par dages behandling.

RIS

Ifølge "3 minutter til en Pain-Free Life", når du begynder at opleve smerter i knæet, bør du hvile og undgå fysisk aktivitet, fordi betændelse og irritation kan forværres, når du lægge pres på knæet. Sid i en behagelig stol, prop dit ben op og anvende en kold komprimere til det berørte område, som der vil bidrage til at mindske betændelse og lindre smerter. Må ikke anvendes isen pack direkte til din hud, som kan irritere din hud. I stedet wrap koldt omslag i et tyndt håndklæde eller T-shirt og anvende det på huden i højst 20 minutter ad gangen. Wrap dine ben med en gazebind at hjælpe med at reducere hævelse, men sørg for ikke at gøre det alt for stramt. Desuden ophøje dine ben for at mindske presset på knæet.

Heat Therapy

Svarende til kold terapi, varmepuder eller et varmt bad kan midlertidigt reducere ømhed ved beroligende det smertefulde område. Ifølge "The Arthritis Cure," varme forbedrer din omsætning og når det kombineres med massage kan forhindre stivhed omkring knæet området. Påfør ikke varmepuder direkte på huden, som kan forårsage brænding og hudirritation, hvilket kan føre til en infektion.

Dyrke motion

Motion er ikke kun godt for at opretholde vægten, kan det styrke dine muskler og mindske smerter med op til 39 procent, ifølge The Arthritis Foundation. Begynd din træning rutine ved at strække i mindst 10 minutter, derefter arbejder ud i fem minutter med let til medium vægte. Koncentrer dig om dine quads og kalve, som betændelse og smerter typisk forekommer i disse områder. Træn tre til fem gange om ugen, øger vægtene, du bruger af fem pounds, når du føler dig tryg.