Velvetcrumble.com

Fugleinfluenza Forebyggelse

Aviær influenza, også kendt som fugleinfluenza, er en influenza infektion almindeligvis findes at inficere forskellige arter af fugle. Den virus, der forårsager fugleinfluenza streng har potentiale til at mutere til at inficere mennesker, som i sidste ende kan føre til en udbredt epidemi. Sygdommen er af størst bekymring for mennesker med ingen immunitet over for aviær influenza og vil blive påvirket, uanset om streng muterer.

Historie

Oprindeligt fugleinfluenzaen var en infektion i svin befolkning, men som sygdom og infektioner kan lide at gøre, blev udvekslet genetisk information, der fører til en ny streng af infektion, der var i stand til at påvirke andre dyr og også mennesker. Det første tilfælde af fugleinfluenza dokumenteret i mennesker var i 1997 i Hong Kong. Denne sag blev fundet at være knyttet til kyllinger. Otte år senere en sag blev opdaget at have inficeret fjerkræ i Rumænien og Tyrkiet.

mutation

Sværhedsgraden af ​​aviær influenza og dens mulige resultater er forskellige og afhænger af de forskellige streng typer af fugleinfluenza, der findes. Mens H5N1 menes at have en mere end 50 procent dødelighed som rapporteret af pandemic101.com, at H7N7 resulterede i kun 1 død ud af 89 sager i Holland og et udbrud af H9N2 i Asien ramt tre børn, som alle inddrevet .

Risikofaktorer

Personer, der arbejder med fjerkræ, såsom landmænd og slagtere, har en langt højere risiko for at pådrage fugleinfluenza end andre personer. Personer, der besøger inficerede områder kan også være en højere risiko, fordi de ikke har været udsat for det, som indbyggerne i området og har derfor ikke vokset immunitet over for infektionen. Mennesker med en risiko for at kontakte fugleinfluenza bør tage forebyggende foranstaltninger.

Forebyggelse / Solution

Iført beskyttende tøj og ansigtsmasker, når arbejder med fjerkræ kan bidrage til at forhindre ordregivende fugleinfluenza. Rejsende rådes til at undgå områder, hvor de ville blive udsat for de indfødte fugle. En anden måde at forebygge fugleinfluenza er at sikre, at alt kødet tilberedes grundigt, især fjerkræ. Dette kan hjælpe til at forhindre andre fødevarer bæres sygdomme som godt.

Symptomer

Hvis forebyggelse ikke virker, og en person præsenterer symptomer efter kontakt med en fugl, så de symptomer bør rapporteres til en læge med det samme. Symptomerne omfatter: ondt i halsen, hoste, feber, hovedpine, løbende næse, diarré og åndedrætsbesvær efter et møde med en fugl, kogt kød fra en fugl eller fugl ekskrementer.

Advarsler

En anden måde at forhindre at kontakte fugleinfluenza er at se børn tæt som de spiller for at forhindre dem i at afhente stykker fugl slippe, der kan deponeres nær hjem, i en gård og endda på et barns uden legetøj.