Velvetcrumble.com

Sådan Set Up en Spa Træning i Thailand

Sådan Set Up en Spa Træning i Thailand


Thailandsk massage og spa-behandlinger er verdensberømte. Massage praktikere fra hele verden gå til Thailand for at lære kunsten at thailandsk massage.

Du behøver ikke at være en massage eller karrosseri professionel til at tage klasser, selv om. Alle kan tilmelde sig klasser. Der findes alt fra akkrediterede skoler til tilfældige klasser. Og mens thailandsk massage uddannelse kan findes i hele riget, Chiang Mai er en højborg for disse skoler.

Instruktioner

Arrangere din uddannelse

1 Gå online og se de mange akkrediterede, velrenommerede thailandsk massage og karrosseri skoler. Et par muligheder omfatter thaihealingart.com, tmcschool.com, itmthaimassage.com, og thaimassageschool.ac.th.

2 E-mail eller ringe med eventuelle spørgsmål, du måtte have om programmet. De fleste af skolerne har e-mail-adresser og telefonnumre, der er anført på webstedet. Flere skoler har formularer til spørgsmål og kommentarer via deres hjemmesider.

3 Udfyld en ansøgning online. De fleste skoler har enkle online-applikationer, selv om nogle bede dig om at skrive om dig selv så godt.

4 Vælg din klasse pakke - både længden af klasse eller klasser, samt hvilke sorter af teknikker, du ønsker at lære. De fleste skoler har grundlæggende, avancerede og faglige kurser spænder fra tre dage til 25 dage i varighed.

5 Betal online med dit kreditkort. De fleste skoler har online betaling, og dem, der ikke giver instruktioner om, hvor at sende betaling i penge bestillingsformular.

6 Arranger indkvartering for dit ophold. Hvert program har et hotel eller guest house det henstiller til sine studerende, ofte med en særlig student sats. Oplysninger om indgivelse kan normalt findes på skolens hjemmeside.