Velvetcrumble.com

Hvordan man undgår Overdreven plak på tænder

Hvordan man undgår Overdreven plak på tænder


Dental plak er en farveløs, klæbrig substans, der konstant dannes på overfladen og mellem tænderne og til sidst hærder og bliver til calculus eller tandsten. Plak bygger op på en daglig basis, og du skal tage visse skridt til at minimere denne biofilm, der er lavet op af mikroorganismer, såsom bakterier, der kan være til skade for den generelle sundhed i dine tænder.

Instruktioner

1 Undgå sukkerholdige og stivelsesholdige snacks og tobaksvarer. Disse produkter accelerere plaque vækst. Prøv i stedet at spise en kost højt i fiber, fordi fiber fungerer som en naturlig børstning agent. Også drikke masser af vand til at vaske din mund ren for noget, som du bare spiste.

2 Børst dine tænder mindst to gange dagligt. Børst dine tænder på et konsistent grundlag for at hjælpe med at fjerne plak, der er i din mund, før den lægger sig til emaljen på tænderne. Børst dine tænder om morgenen, før du spiser. Munden ikke producere så meget spyt, når vi sover, hvilket fører til plakopbygning hele natten.

3 Floss dine tænder dagligt. Brug tandtråd dagligt vil hjælpe dig med at nå de sprækker mellem tænderne, at børstning alene ikke vil komme til. Når du bare børste dine tænder, så gør du en god ting, men det er ufuldstændig. Tandtråd dine tænder er det ekstra trin er nødvendige for at fjerne plak oprustning mellem tænderne.

4 Brug mundskyl til at hjælpe nå vanskelige pletter. Brug mundskyl efter tandbørstning og tandtråd med til at sikre, at alle de steder på dine tænder er blevet behandlet. Swishing denne væske omkring vil medvirke til at reducere risikoen for overdreven plaque oprustning og dræbe bakterier, der kan stadig være til stede i munden.

5 Besøg din tandlæge regelmæssigt, så han kan bruge specialværktøj til at skrabe plak, der har knyttet til emalje.