Velvetcrumble.com

Sådan forhindrer Angst Angreb

Sådan forhindrer Angst Angreb


Forestil dig at du sidder hjemme på sofaen, og du er pludselig grebet af angst. Der er en intens frygt for, at du er ved at blive skør, eller at du har et hjerteanfald. Dit hjerte slår hurtigere og du føler som om du ikke kan trække vejret. Du kan også have smerter i brystet, hjertebanken, kvalme og svedtendens. Disse er blot nogle af de symptomer, der kan signalere, at du lider af en angst angreb. Når medicinske årsager til disse symptomer er blevet udelukket, er der mange ting, du kan gøre for at forhindre en angst angreb. Her er nogle nyttige teknikker, der kan hjælpe dig med at tage kontrol over dine angstanfald.

Instruktioner

1 Lær om angstanfald. Læs oplysninger, der dækker angst, angst, stress og bekæmpelse-eller-flugt reaktion. Lære så meget som du kan om angst angreb kan være beroligende og bidrage til at sætte dit sind på lethed. Når du forstår de symptomer, der opstår i løbet af en angst angreb, vil du vide, at de er uskadelige og at dit liv ikke er i fare.

2 genkende symptomerne. Hvis du lider anden angst angreb, stop og genkende symptomerne. Fortæl dig selv, at du ved, hvad der sker, og at disse symptomer vil ikke dræbe dig. Du må ikke forsøge at bekæmpe symptomerne. Mange patienter oplever, at tale ofte ude af en angst angreb kan bidrage til at mindske omfanget af angrebet.

3 Styr din vejrtrækning. Der er mange vejrtrækning teknikker, som du kan bruge til at forhindre en angst angreb. For eksempel er en teknik kaldet langsom vejrtrækning: Læg en hånd på brystet, og en anden på din mave. Hold vejret og tælle til 10. Tænk "slappe af" til dig selv som du udånder. Derefter langsomt inhalere gennem næsen i 3 sekunder. Din hånd, der hviler på din mave skal være stigende, mens hånd på dit bryst opholder sig næsten stille. Udånder langsomt fra munden i mindst 3 sekunder. Watch som den hånd, der er på din mave falder som du udånder. Gentag denne proces for 5 minutter. Gør denne øvelse i 30 minutter hver dag, og når som helst, at du begynder at føle, at en angst angreb kommer til at strejke. En anden metode, der kan hjælpe dig, er at trække vejret langsomt ind i en papirspose. Dette vil hjælpe dit sind fokusere på din vejrtrækning i stedet for på den frygtindgydende symptomer.

4 Styr din stress. Vælg et bestemt tidspunkt og sted hverdagen til at gøre din bekymrende. Tilbring 30 minutter tænker om dine personlige problemer og nogle mulige løsninger. Må ikke tænke på alle de dårlige ting, der kunne ske. Fokus på i øjeblikket. Det kan hjælpe at nedskrive dine følelser og de problemer, du tænker på. Så efter de 30 minutter er gået, fortsætter med din dag. Mange mennesker synes, at denne teknik hjælper til at kontrollere deres konstante bekymrende. Det er en effektiv metode til at styre din angst, så du ikke vil føle sig overvældet.

5 Tal med nogen, du stoler på. Diskuter dine følelser med et familiemedlem, en ven eller væsentlige andre. Deltag i en støttegruppe. Deling af dine følelser med andre, der går gennem angstanfald kan hjælpe dig til at føle, at du ikke er alene. Du kan lære mange indsigter som nyttige metoder til at styre din stress eller de bedste måder, som folk klare angstanfald.

6 Tilmeld dig i terapi. Din terapeut kan lære dig klare mekanismer til stress. Den vigtigste behandling, der anvendes til angst angreb er kognitiv adfærdsterapi, som kan hjælpe dig til at genkende de tankemønstre, der udløser din angst. Det kan også give dig nye måder at reagere på situationer, der gør du føler dig angst eller bange. Under kognitiv adfærdsterapi, kan du genskabe de situationer, der gør dig i panik. Du kan være i stand til at overvinde din frygt for visse situationer såsom kørsel, bliver alene hjemme, at være i en elevator eller være i folkemængder.

7 Spis en sund kost. Visse fødevarer kan forværre angst. Undgå alkohol, koffein og sukker. Øg mængden af ​​grøntsager og frugter, som kan hjælpe til at stabilisere din energi og humør niveauer.

8 Opsøge latter. Find ting i dit liv til at grine. Se film, der er komedier, besøge en komedie klub eller læse en joke bog. Latter kan hjælpe dig med at blive sundere. Det kan reducere dit stressniveau, forbedre dit humør og sænke dit blodtryk.

TIPS

  • Selvom angstanfald er skræmmende, ved, at du kan overvinde dem. Søg hjælp og udforske dine behandlingsmuligheder. Der er ingen grund til at lide gennem angst. Din læge kan ordinere medicin, der kan hjælpe kontrol angst såsom benzodiazprines (alprazolam, lorazepam og Rivotril), som er milde beroligende midler. Anti-depressivt medicin, der indeholder selektive serotonin reuptake hæmmere kan hjælpe med at administrere depression og symptomer på angst.