Velvetcrumble.com

Plantar Plate Brud kirurgi Recovery

Plantar plade tåre er en fod betingelse, der normalt reagerer på konservative behandlinger. kroniske tåreflåd og skader, kan imidlertid føre til plantar plade er brud, som kan kræve korrigerende kirurgi.

Plantar Plate

Plantar plade er ledbånd mellem bunden af ​​din tå og metatarsal eller knogle bag leddet. Den fungerer til at holde din tå i og fra opløftende ud af samlingen.

Plantar Plate Brud

Denne ledbånd kan rive eller blive overbebyrdet som forårsager smerte og deformitet til din tå. Dette kan også føre til din tå s dislokation. Kronisk plantar plade tåre kan føre til brud på grund af en specifik skade på tå og det fælles, eller langvarig overforbrug.

Kirurgi

Kirurgi korrektion kan være nødvendigt i kroniske tilfælde. Denne kirurgiske procedure at rekonstruere den revet plantar plade involverer stramme ledbånd og omlægningen og stabilisere tåen ind i fugen.

Post-Drift

Postoperativ ledelse vil variere for hver patient og afhænger af de procedurer, klinikere udføre. Nogle patienter bliver nødt til at bruge en aften skinne for omkring seks til otte uger.

Genopretning

Plantar plade brud kirurgi er enkel og forventes øjeblikkelig bedring. Typisk er en beskyttende støvle slidt i fem til seks uger af helingsperioden. Med den rette pleje, bør du være i stand til at vende tilbage til fuld aktivitet efter helbredelse.

Aktiviteter

Patienter af plantar plade brud kirurgi bør afstå fra at deltage i visse fysiske aktiviteter, som vil skabe ekstrem dorsiflexion (opad bøjning af foden.) Disse aktiviteter omfatter walking opad, gå på vådt sand og hugsiddende at udføre havearbejde.