Velvetcrumble.com

Sådan Naturligvis alkalize din krop

Omsorg for din krop forhindrer naturligt sygdom og sygdom. En måde at gøre dette er at sikre, at din krop ikke er for surt. Flertallet af amerikanere følge en meget sur kost. Alkalize din krop naturligt at bringe det tilbage i en tilstand af sundhed og velvære.

Instruktioner

1 Acid Alkaline Test

Før vi antager din krop skal alkaliseret, er vi nødt til at nævne, at der er en test for at bestemme syre / base tilstand af din krop. Lakmuspapir, der er alment tilgængelig på helsekost butikker, vil fortælle dig din nøjagtige pH-niveau. Du husker måske lakmuspapir fra test af surhed i skolen.

Riv en lille strimmel af papir og placere den under tungen i et par sekunder. Den normale pH-niveau for spyt er mellem 7,0 og 7,4. Tallene under dette er sure. Tal over dette er basisk. Lakmuspapir kommer med en farvekodet diagram til at bestemme den numeriske pH-niveau afhængigt af farven papiret vender. Match op dit papir med farvekodede diagrammet.

2 Kost til Naturligvis alkalize din krop

Som nævnt vil de fleste mennesker finder, de har brug for at alkalize deres krop. Ændring af din kost er den mest effektive måde at gøre dette. Der er mad diagrammer, der forklarer, hvilke fødevarer få din krop til at blive sure eller alkaliske. Disse diagrammer er bredt tilgængelige online, og der er links i ressource nedenfor. Hvis du undersøger disse fødevarer diagrammer vil du bemærke et mønster. Kogte og forarbejdede fødevarer få din krop til at blive sure. Fed mad som kød og mejeriprodukter få din krop til at blive sure. De fleste mennesker antager sure fødevarer som tomater og citroner gøre din krop sure, men det er det modsatte. Tomater, citroner og andre fødevarer anses sure vil alkalize din krop. Rå frugter og grøntsager er den mest effektive måde at naturligt alkalize din krop.

Fordi friske, rå frugt og grøntsager alkalize kroppen saftfremstilling er en almindelig måde at alkalize naturligt. Saftpresning også hjælper dig med at få de enzymer din krop har brug for at alkalize. Spise flere nødder og frø til protein og færre kød og fedt vil også hjælpe din krop til at alkalize.

3 Vand til alkalize din krop naturligt

Drikke nok vand vil hjælpe med at rense din krop under dit forsøg på at alkalize naturligt. Vær sikker på at du drikker nok filtreret vand! Et naturligt middel, der fungerer godt, når de forsøger at alkalize kroppen er at tilføje citronsaft til dit vand og drikke det hele dagen. Undgå sure fødevarer og drikke frisk citron i vand hele dagen vil alkalize din krop hurtigt!

4 urter og kosttilskud til Naturligvis alkalize din krop

Burre, fuglegræs, kalium og magnesium er urter og kosttilskud, som du måske overveje at alkalize din krop.

TIPS

  • Undgå rygning
  • Undgå miljømæssige toksiner
  • Overvej Økologisk Produce
  • Undgå koffein og kaffe