Velvetcrumble.com

Hvad er årsagerne til en lav puls?

Hvad er årsagerne til en lav puls?


Ved at kontrollere din puls, kan du bestemme din puls. Det kan kontrolleres på dit håndled eller halsen (på din halspulsåren). Du bør tid din puls i 10 sekunder, og derefter gange antallet af slag med 6 for at måle din hastighed i 1 minut. Din normale hvilepuls bør være et sted mellem 60 og 90 slag i minuttet. Det er godt at have en lav puls, men når pulsen falder for lavt, kan det resultere i en alvorlig tilstand. Den medicinske betegnelse for en lav puls er bradykardi, der er defineret som mindre end 60 slag per minut.

heart Rhythm

Når din puls er lav, betyder det, din puls er lav, og det betyder, dit hjerte er nødt til at arbejde hårdere for at pumpe blodet. Lav puls kan være forårsaget af en afbrydelse af de elektriske impulser, der holder dit hjerte i rytme. Hvis dit blodtryk også falder, kan det resultere i hjertestop. Hvis du oplever tab af energi, svaghed og besvimelse, sammen med en lav puls, bør du straks søge lægehjælp.

Hypothyroidisme

Lav skjoldbruskkirtel funktion kaldes hypothyreose. Lav puls er blandt de mange symptomer på hypothyroidisme. Når skjoldbruskkirtlen ikke producerer nok af de hormoner, der er nødvendige for din normale kropsfunktioner, din krop bremser. Venstre ubehandlet, kan hypothyroidisme resultere i mere alvorlige tilstande, såsom diabetes, forhøjet blodtryk, depression og vægt problemer.

Hypotermi

Hypotermi er en tilstand, hvor din kropstemperatur er lavere end 95 grader Fahrenheit. Resultatet er svækkelse af de normale processer i kroppen, der påvirker funktioner, herunder din vision, vejrtrækning, blodtryk, tale og muskler. Din puls langsommere, og derfor pulsen er lav. Til sidst, kan du miste bevidstheden. Du kan være i stand til at overleve hypotermi i et par timer, men medicinsk behandling er kritisk.

Fejlernæring

Fejlernæring sker fra mangel på ordentlig ernæring. Betingelsen kan forårsage problemer i forbindelse med healing og din evne til at bekæmpe infektioner. Efterhånden som det bliver mere alvorlig, kan det påvirke din vejrtrækning, forårsager nyreproblemer og resultere i hjertesygdomme. Venstre ubehandlet, kan det blive mere alvorlig og føre til en lav hjertefrekvens og svag puls. Fejlernæring kan i sidste ende føre til døden.

Medicin

Visse medikamenter er beregnet til at bremse din puls, der sænker pulsen så godt. Betablokkere, digitalis og calciumantagonister er beregnet til dette formål. Beroligende og beroligende midler kan også sænke din puls. I nogle tilfælde kan en lav puls være en bivirkning af medicin. Hvis dette sker, bør du kontakte din læge. Du bør aldrig stoppe med at tage en medicin, før at tale med din læge.