Velvetcrumble.com

Hvordan Anti-Cancer Drugs arbejde?

Anti-cancer medicin kaldes normalt kemoterapi eller kemo for korte. De anvendes før eller efter kræft kirurgi, alene til behandling af cancer eller med strålebehandling, der krymper tumorer eller cancerceller.

Arbejdet med DNA

Nogle kemo medicin skade din DNA, så kræftcellerne ikke kan gengive; nogle erstatte almindelige byggesten i DNA, at kræft har ødelagt; nogle forstyrrer enzymer i DNA-replikation; og nogle interferere med kopiering af DNA-strenge.

Arbejdet med Mitose

Nogle kemo narkotika stoppe mitose, som er nødvendig for at gengive cancerceller. De arbejder under M-fasen, når cellerne faktisk delt, men også fortsætte med at arbejde ved at ødelægge celler i alle faser af celle produktion.

Når bruges de?

Chemo anvendes, hvis lægen mener, at din kræft kan behandles, kontrolleret eller helbredes.

Hvordan får de?

Kemo lægemidler gives i pilleform, i skud eller gennem en vene ind i kroppen. De kan gives dagligt, ugentligt eller månedligt, afhængigt af hvilken type cancer der behandles.

effekter

Chemo dræbe cancerceller, men også dræber raske normale celler, der gør håret vokse og findes i knoglemarven. De også dræbe maven celler, som igen gør dig kaste op.