Velvetcrumble.com

Hvordan man undgår tilbagevendende gær infektion ved at kende årsagen til din infektion og undgå det

Hvad er årsagen til gær infektion? Det er forårsaget af overvækst af Candida albicans, en svamp, der forårsager infektionen. De pointers nedenfor kunne hjælpe os med at forstå mere om, hvilke aktiviteter, der kan fremme en forøgelse og spredning af Candida gær i vores krop, navnlig i skeden.

For således at undgå at din gær infektion fra tilbagevendende, er du nødt til kassen aktiviteterne nedenfor og forsøge at finde ud af de aktiviteter, som du i øjeblikket er involveret i, der kan have udløst din gær infektion. Derfra kan du fjerne eller gøre brug af forebyggende foranstaltninger for at undgå gær infektion i fremtiden.

Instruktioner

1 Brugen af svangerskabsforebyggende midler og hormonelle forandringer i en kvindes krop

De vaginale vægge er generelt lukket med nogle beskyttende slimhinder. Tykkelsen af ​​slimhinden vil afhænge af stabiliteten af ​​kønshormoner eksisterende inde i en kvindes krop. Vi ved, at en kvinde passerer gennem menstruation, graviditet, overgangsalderen, eller når man tager p-piller. For perioden efter der blev nævnt, kan dette hormonbalancen forstyrres. Skeden bliver udsat for infektion, når den mukøse væv bliver meget tynd.

2 Kemikalier

Følgende er eksempler, der kan producere allergisk reaktion og er skadelige for vaginal miljø. Det kunne også skade den vaginale slimhinde og afbryde standard pH-niveau i vagina: Farvede væv papirer, farvestoffer, hygiejnisk sprays, trykfarver, menstruationsbind, trusseindlæg, parfumer findes i kommercielle douches og sæber.

3 Beklædning

De følgende eksempler kunne fremme væksten af ​​gær infektion: Strømpebukser, Syntetisk undertøj lavet af Lycra eller nylon, Iført af tætsluttende jeans og vådt tøj.

Den varme og fugt begrænset af disse hud-stramme og syntetiske tøj gøre din skridtet en apt område for Candida at blomstre i.

4 Diabetes

Gæren svamp Candida albicans lever af sukker. Som et resultat, for de personer, som har forhøjede sukker niveauer i blodet, har de større sandsynlighed for at få en gær infektion.

5 Overskydende brug af antibiotika

Der er sådanne ting som gode bakterier i vores krop, og da antibiotika fjerne bakterier, at selv de gode bliver ødelagt. Gode ​​bakterier er også vigtige i at opretholde sundhed i vores krop.

6 Seksuel aktivitet

Seksuel kontakt er ikke først og fremmest årsagen til gær infektion. På den anden side, hvis en person har en gær infektion, var det allerede overføres fra en person ved samleje. Også, kondomer har nogle komponenter, der ikke behageligt for den vaginale miljø. Der er nogle kvinder, der er følsomme over for latex, som er et stof, kondom er lavet af, og som til overfølsomhed og kan sandsynligvis være tilbøjelige til at have gær infektion.

Desuden kraftfuld sex såsom ikke at have nogen smøring under samleje eller sex kan føre til skader på de vaginale membraner dermed gør det let at have en gær infektion. Når en fyr havde et seksuelt møde med en kvinde, der har gær infektion, kan de erhverve penis trøske.

7 Steroider

Det har vist sig, at personer, der bruger steroider for deres astma eller arthritis er tilbøjelige til at have gær infektioner i deres orale hulrum eller trøske.