Velvetcrumble.com

Hvad Urter til Tag for Candida albicans

Candida albicans en svamp, der normalt findes i maven og fordøjelseskanalen. Behandling med urter kan være meget affektive. Når man overvejer hvilke urter til at tage for candida albicans, der er flere at vælge imellem. En vigtig ting at huske er, at svampen er en form for gær, der naturligt lever i kroppen. Så behandle det betyder at få det under kontrol, ikke ødelægge det.

allopatiske Behandling

Besøg din læge for at fastslå den nøjagtige årsag til din tilstand. Der er talrige antifungale medikamenter til rådighed til at helbrede nogen form for gær overvækst. Svampedræbende medicin kan indtages i tabletform, oral skylning, cremer, vaginal tabletter og stikpiller. Hvis din læge vurderer, at du har en vaginal gær infektion, der er mange over-the-counter medicin til rådighed, såsom vagistat (ticonazole) eller Monistat (miconazol). Diflucan (fluconazol) kan ordineres af din læge, hvis over-the-counter muligheder ikke virker. Tillad to dage til to uger til at mærke nogen forbedring i din tilstand.

naturlægemidler

Pau d'arco bark er en kraftfuld antifungal, samt antibakterielle, som hjælper med at slippe af med skadelige gærceller og styrke immunsystemet. At drikke som te, koge 2 spsk af denne urt i en liter vand; forbruge tre til seks kopper dagligt, eller anvendelse som en vaginal douche efter te er afkølet.

Echinacea stimulerer hvide blodlegemer og øger immunsystemet, som hjælper med at fjerne gærceller. At forbruge echinacea i tinktur form sat fra otte til 10 standard dråber i en kop vand, blend godt, og drik det ned. Gør dette to gange om dagen i en uge, eller som din læge - som regel en herbalist - dirigerer. Drik 2 til 4 ml Echinacea juice, eller tage 1000 mg i kapselform, tre gange om dagen.

Hvidløg er en af ​​de mest populære urter rundt. Denne urt har flere svovlforbindelser, der er meget stærke antifungale blandinger. Ideelt set bør du spise denne urt rå ved at sætte det i en salat, en dukkert eller salsa. Hvis du skal koge det, prøv det i spaghetti sauce. Tag en fed en dag for sine helbredende fordele, eller tage en kapsel eller tablet, der svarer til 4, 000 til 5000 mcg af allicin eller som anvist.

Oregano olie har meget kraftig antibakteriel, svampedræbende egenskaber, og det anses også et naturligt antibiotikum. Tag 200 til 400 mg i kapselform mellem måltiderne to gange om dagen. Du kan også tilføje denne urt til en salatdressing eller sætte flere dråber af olie i et glas vand, blandes og drikke lige. Olien har carvacrol, en phenol, der er en effektiv antifungal forbindelse.

Brug Forsigtig

Kontakt en herbalist at bestemme den optimale dosis for dig at tage. Efter alt, du ønsker at få gær under kontrol, ikke udrydde den. Vær også opmærksom på, at nogle urter kan give bivirkninger og kan interagere med andre receptpligtig medicin, kosttilskud, urter og over-the-counter narkotika, så tale med din læge, når du er i tvivl.