Velvetcrumble.com

Jungle Svamp SymptomerJungle svamp refererer ikke til en bestemt type svamp ifølge Merriam-Webster Dictionary. Snarere jungle svamp og jungle rot er navne almindeligvis gives af medlemmer af militæret gør tjeneste i varme, jungle-lignende klimaer til forskellige former for hudsygdomme, de oplevede. På grund af dette, kan symptomerne på jungle svamp variere meget. Selv om disse betingelser opstår ofte i junglemiljøer, kan de påvirke folk i andre typer af miljøer samt.

Fodsvamp

Fodsvamp, ligesom andre typer af svampe, trives i varme, fugtige rum som dem skabt ved at bære militær støvler i lange perioder, og især ved at bære dem i allerede varmt og fugtigt klima. Symptomerne omfatter rødme, irritation og kløe i inficerede områder. Fodsvamp symptomer normalt findes til foden region. Fodsvamp kan behandles med svampedræbende medicin.

Generaliserede svampeinfektioner

Svampeinfektioner ligner fodsvamp kan også forekomme i andre dele af kroppen, såsom stammen, lår, ansigt og hovedbund. Disse områder kan blive rød og udslæt ligner fodsvamp kan udvikle, ifølge Derma Networks website. Desuden kan svampeinfektioner resultere i midlertidig skaldethed. Fælles svampeinfektioner tendens til at reagere på de samme stoffer, der findes i fodsvamp fløde, såsom miconazol og econazole. Dog kan symptomerne fortsætter selv med aktuelt fløde behandling i mere alvorlige infektioner, ifølge Derma Network. I disse tilfælde kan orale anti-svampe medicin ordineres.

Poison Ivy Type Udslæt

Nogle tropiske planter, herunder papaya træet, kan give udslæt, der ligner en Poison Ivy udslæt. Disse udslæt følger af olier i planterne kommer i kontakt med den bare hud og brænding overfladelagene, hvilket får huden til at blive irriteret, blistery og kløende. Typisk er disse typer af udslæt gå væk på egen hånd inden for et par uger, da de øverste lag af huden dør og skræl væk. Mange mennesker synes, at anvende Calamine lotion til disse typer af udslæt kan give midlertidig lindring.

børnesår

Børnesår er en hudlidelse som følge af en bakteriel infektion. Det producerer vabler og sår på ansigt, hals eller hænder, ifølge Mayo Clinic. Disse blærer kan dækkes i små blod skorper. Enkeltpersoner kan være mere tilbøjelige til at udvikle børnesår hvis huden er allerede irriteret. God hygiejne kan forhindre børnesår. Omvendt bliver ud i junglen, hvor den daglige brusere kan være svært at komme med, kan børnesår være en almindelig lidelse. Men behandling er enkel og består af antibakterielle cremer og orale antibiotika.

Fnat

Fnat er forårsaget af en mide angreb. Selv om disse mider er for små til at blive set med det blotte øje, de graver sig ind i huden og producerer intens kløe, knopper på huden og lille, trådlignende fremspring på huden, hvor miderne borede, ifølge en artikel af Alan Rockoff, MD, og ​​Melissa Conrad Stöppler, MD, lagt ud på MedicineNet hjemmesiden. Fremskrivningerne kan være let forveksles med lys ridser. Mider overføres gennem tæt hud-mod-hud kontakt, og ofte tegn på fnat angreb først ske i banerne mellem fingrene, håndled og ryggen på albuerne. Fnat kan behandles med scabicide medicin såsom permethrin eller lindan creme.