Velvetcrumble.com

Giftige edderkopper i USA

Giftige edderkopper i USA


Af de mere end 3.000 edderkopper kravler tværs over Amerika, kun tre arter udgør en reel fare eller trussel for mennesker. Mens forekomsten af ​​hver art er regional, sætte dig med giftige spindlere er en god idé, da disse skadedyr tendens til at nyde at leve i mange af de samme rum som mennesker. Som en generel regel, hvis du føler som om du har lidt en edderkop bid (fremgår af særskilte punktere mærker, hævelse eller skiftende farver, smerter osv), søge akut lægehjælp. For at hjælpe med en korrekt diagnose, forsøge at bringe gerningsmanden eller dets rester med dig på hospitalet.

The Brown Recluse

Også kendt som en violin-back takket være den mørke violin-lignende markering på ryggen, denne generiske-brun edderkop typisk måler ikke længere end en tomme. Begunstige indendørs konstruktioner, hvor der er lidt menneskelig trafik, den brune eneboer ofte gør sig hjemme i møbler, lofter, varmekanaler eller andre krinkelkroge. Desværre er denne edderkop finder også tøj og sengetøj lige så tiltrækkende, en praksis, der tegner sig for størstedelen af ​​møder med mennesker.

Når en brun eneboer faktisk punkterer kød, dens meget giftige gift angriber kutane væv --- huden og musklen --- omkring bid området. Denne nekrotiserende venom straks begynder at dræbe det ramte væv, og hvis venstre ubehandlet af læger, kan resultere i koldbrand, toksisk shock eller endda nyresvigt. Men på trods af sværhedsgraden af ​​denne edderkoppens gift, dødsfald er ekstremt sjældne. De fleste dødsfald sker blandt de ældre, små børn eller personer med svækket immunforsvar.

The Black Widow

Formentlig det mest kendte amerikanske arachnid, den kvindelige nordamerikanske sort enke har en skinnende, kulsort og buttet halv-tomme-lange krop med den afslørende røde markering ligner et timeglas på hendes mave. Dette kan dog abdominal mærke variere lidt i farve eller form. Ofte findes i sjældent forstyrret kasser, brændestabler eller ethvert andet sted, hvor de kan skjule uopdaget, kun den kvindelige sorte enke er farligt. Hanner bider ikke, og generelt ikke leve længe, ​​normalt ofre for kæberne af hans kammerat.

Den sorte enke bid er ofte øjeblikkeligt smertefuldt, da det envenomates ofre med en nervegift, der blokerer visse nerveimpulser, der forårsager smertefulde kramper og muskelkramper samt opkastning eller åndedrætsbesvær. I sjældne tilfælde kan lammelse eller dødsfald sker, så søge omgående medicinsk behandling for mistanke sort enke bid. Der er endda en antivenin for denne edderkoppens giftige bid.

Den Hobo Spider

Generelt findes i fugtige, underjordiske rum såsom kældre eller kældre i mange af de vestlige stater samt Pacific Northwest, hobo spider har en brun smal krop med chevron-lignende mærker, der måler mindre end en tomme lang, selvom dens ben kan tilføje endnu to inches til denne arachnid samlede størrelse.

De, der har lidt en hobo spider bid ofte ikke engang klar over det, før de udvikler en rød, smertefuld blister, der normalt brister i 24 til 36 timer, hvilket efterlader et åbent sår i bid-området. Andre symptomer --- hvoraf nogle efterligner dem af en brun eneboer bid --- omfatter kvalme, muskelsvaghed og smerter, en meget udtalt hovedpine og endda svækket syn.