Velvetcrumble.com

Hvordan man kan reducere snorken gennem ordentlig vejrtrækning

Hvordan man kan reducere snorken gennem ordentlig vejrtrækning


Snorken er en almindelig søvnforstyrrelse forårsaget af en obstruktion af luftstrøm, der tvinger dig til at trække vejret både i og ud gennem munden i stedet for gennem næsen. Overvægt, sove på ryggen, allergi, tilstoppet næse og brug af alkohol og beroligende midler er alle faktorer, der kan hindre luftstrømmen og forårsage forkert vejrtrækning og snorken. Hvis du er overvægtig, bør du forsøge at tabe sig, men i mellemtiden --- eller hvis du ikke er overvægtig --- lære at trække vejret ordentligt og holde luftvejene åbne, kan hjælpe med at reducere snorken.

Instruktioner

Hvordan man kan reducere snorken gennem ordentlig vejrtrækning

1 Øv inhalere dybt gennem næsen og udånding gennem munden flere gange om dagen for at fremme en ordentlig vejrtrækning teknik under søvn. Korrekt vejrtrækning under søvn ikke bliver en vane i løbet af natten, men som du fortsætter med at udføre denne åndedrætsøvelse, vejrtrækning ind gennem næsen i stedet for gennem munden kommer naturligt over tid, både mens du er vågen og søvn.

2 Brug en nasal vejrtrækning stribe på tværs af din næse, mens du sover. Nasal strimler forbedre ordentlig vejrtrækning gennem næsen og forhindre nasal obstruktion ved at åbne den nasale passager, forhindrer overdreven mund-vejrtrækning.

3 Sove på din side i stedet for på ryggen for at holde luftvejene åbne, så du kan trække vejret ordentligt. Sove på ryggen forårsager din tunge til at falde baglæns ind i din hals og blokerer luftstrømningen, mens sove på din side forhindrer denne indsnævring af luftvejene, så du kan ordentligt trække vejret ind gennem næsen og ud gennem munden.

4 Treat tilstoppet næse og allergi for at forhindre obstruktion af nasal passage. Men undgå at bruge mundtlige eller spray dekongestanter i mere end tre på hinanden følgende dage, da disse typer af dekongestanter kan faktisk gøre værre trængsel, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har kronisk overbelastning, så tal med din læge om alternative dekongestanter.

TIPS

  • Hvis du ofte ender på ryggen, mens du sover, prop hovedet af din seng op 4 inches, før du går i seng. Dette vil holde dit hoved lidt hævet, forhindrer tungen falder bagover og blokerer luftvejene.
  • Undgå alkohol og beroligende midler i mindst to timer før sengetid. Alkohol og beroligende midler resultere i udtalt lempelse af hals og tunge muskler, der forårsager tungen til at falde tilbage og blokere luftvejene.