Velvetcrumble.com

Fast Food & Zone Diet

Dr. Barry Sears, skaberen af ​​Zone kost, siger, at grundlaget for den kost er at spise de rigtige fødevarer i de rigtige proportioner for at holde de hormoner, der genereres som følge af de fødevarer, vi spiser i den korrekte zone. Kosten opretholder en balance af fedtfattige proteiner, fedtstoffer og sunde kulhydrater. Center for Science i folkets tjeneste afliver de teorier, at Dr. Sears baserer kosten, men enig i, at det er en sund kost, der vil hjælpe folk til at tabe sig.

Fundamentals

Zonen kost opererer under den forudsætning, at den kan afværge hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og diabetes ved at opretholde en kost, der består af 30 procent protein, 30 procent fedt og 40 procent kulhydrater. Kosten kræver ikke en nedskæring af kalorier, men snarere rethinking kilden af ​​kalorierne i den aktuelle kost.

Kosten kræver tre måltider og to snacks (en sent på eftermiddagen, og den anden i den sene aften) om dagen. Spis en lille mængde protein omtrent på størrelse med din hule hånd ved hvert måltid og snack, og det dobbelte beløb af gode kulhydrater. Undgå ugunstige kulhydrater, eller spise dem i mindre mængder. Kontakt glykæmisk indeks til at bestemme gunstig versus ugunstige kulhydrater.

Fastfood indstillinger

Tiden vil formentlig komme, når du er tvunget til at vælge mellem at spise en fastfood måltid eller springe måltidet helt. The Zone Diet forbyder går mere end fem timer uden at spise, så fastfood er det bedste valg.

Morgenmad sandwich, såsom en pølse, æg og ost croissant, er acceptable, hvis du fjerner den øverste halvdel af muffin eller croissant og spise det som en åben-faced sandwich. Morgenmad burritos med æg og ost er også fint at spise.

Bestil roastbeef eller grillet kylling sandwich i stedet for hamburgere, kassere den øverste halvdel af bolle. Der er nogle undtagelser, såsom Wendys Junior Cheeseburger uden bolle og ingen yderligere kulhydrater. Stegte fisk sandwich er generelt ikke anbefales, men Ultimate fisk Sandwich på Long John Silvers er en undtagelse. Bestil alle sandwich på hele hvede boller, fladbrød eller pita, hvis de er tilgængelige.

De fleste salater er acceptable, så længe fedtfattig dressing er en mulighed. Chili, kylling tacos, kylling eller kalkun wraps eller subs er tilladte som godt. Ved bestilling af sub, spiser kun halvdelen af ​​brødet. En stor del af tynd skorpe pizza eller medium skive tyk skorpe pizza er fint at spise, og kan suppleres med kylling, skinke eller grøntsager. Ved fastfood fisk restauranter, en ordre af bagt torsk med en tys hvalp eller 10 stykker af voldsramte rejer uden sider er fint for et måltid.

Ting at undgå på fast food restauranter er mayonnaise, regelmæssig salatdressing (fedtfattig dressing er fint), sodavand og pommes frites. Hvis du ønsker at bestille en dessert, skære alle kulhydrater med måltidet til at rumme det.

Forslag

Et godt måltid på Kentucky Fried Chicken er et kyllingebryst sandwich uden hud eller opdræt, og side ordrer af grønne bønner og cole slaw. På McDonalds kan du nyde en grillet kylling sandwich, spist aaben og en have salat med fedtfattig dressing. Quizno lille honning bourbon kyllingesandwich på hvedebrød spises aaben eller Subway s kalkunbryst og skinke wrap er begge gode valg.