Velvetcrumble.com

Homøopatisk Cure for flatulens

Luft i maven, eller luft i maven, kan være noget, som alle oplever, men når du lider af hyppige anfald af gas, bliver det en pinlig og ubehagelig situation. De, der har mave gas problemer vil finde flere naturlige løsninger på flatulens, at de kan prøve derhjemme til at hjælpe dem med at overvinde denne fælles problem.

Kosten Ændringer

En af de enkleste måder at helbrede flatulens er at stoppe med at spise de fødevarer, der forårsager det. The National Institutes of Health (NIH) og nationale Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC) viser, at de fleste gas skyldes kulhydrater. Gas kan være forårsaget af sukkerarter, såsom sorbitol, findes i frugt; fructose, findes i hvede, frugt og nogle grøntsager; laktose, findes i mejeriprodukter; og raffinose, der findes i grøntsager og fuldkorn. Stivelser, med undtagelse af ris, også producere gas, som de nedbrydes i kroppen. Opløselige fibre er en anden fødekilde af gas.

Nogle menneskers tarm skrifter er mere følsomme over for bestemte fødevarer end andre. For eksempel, mennesker af asiatiske, afrikanske eller Native amerikanske baggrunde oplever ofte mere gas urolighederne fra laktose (mejeri) end hos andre baggrunde, som folk disse racer har tendens til at have lavere niveauer af laktase, det enzym, der nedbryder laktose. Lær de fødevarer, der udløser din flatulens og undgå dem eller spise dem i moderate mængder.

Urter til Reducer Gas og oppustethed

Nogle naturlægemidler synes at hjælpe med gas problemer. Ifølge Northwestern Health Sciences University, kan fennikel reducere oppustethed, hvilket igen kan hjælpe med gas problemer. En indisk krydderi kaldet "hing" kan mindske smerter fra gas, når gnides ind i navlen. Pebermynte og hvidløg kan både bruges til at rense tarmkanalen og afregne maven, som hjælper med at reducere gas.

Livsstil Ændring

Udover at ændre din kost og tilføje nogle naturlige retsmidler, kan du være i stand til at reducere flatulens med nogle livsstilsændring. Mayo Clinic anbefaler at spise mindre måltider oftere i løbet af dagen, hvilket giver din krop mere tid til at fordøje den mad, du spiser. Også tygge al maden grundigt, så dit tarmsystem ikke vil have store stykker til at fordøje. Sæt din gaffel ned mellem bid at tilskynde langsommere, afslappet spise.

Må ikke spise, når du er ængstelig eller i en fart. Må ikke tygge tyggegummi, sutte på hårde slik eller drikke gennem et sugerør, som disse aktiviteter gør du sluge luft, der bliver fanget i tarmene. Hvis du har kronisk gas smerter spørgsmål, engagere sig i regelmæssig mild motion, som Mayo Clinic siger kan genopleve gas smerter.