Velvetcrumble.com

Hvordan kan jeg overvinde Hurt & Sadness?

Hvordan kan jeg overvinde Hurt & Sadness?


At være trist er en del af livet, alle får trist eller såret på et eller tidspunkt hinanden i deres levetid. Du behøver dog ikke at blive ked af det. Med en lille indsats kan du overvinde sorg og blive såret og komme videre med dit liv. Ifølge Alan Gettis, ph.d., forfatter til The Happiness Løsning: Find glæde og mening i en Upside Down World, bevæger sig forbi disse følelser giver dig mulighed for at føle ny, lysere følelser som glæde og kærlighed.

Instruktioner

1 Lav en liste over ting, du nyder i livet. Disse kan være meget enkel ting, for eksempel, hvis du nyde walking ud på din veranda om morgenen og føle morgen sollys på huden, skriv det ned! Hvis du nyder at se kunstskøjteløb, skrive det ned også. Alt hvad du nyde, noget, der gør dig til at smile, sætte det på denne liste. Prøv at gøre disse ting så ofte som muligt.

2 Tilbring tid med venner gør positive ting. Hvis du ikke har nogen positive venner, gå ud og møde nogle nye. Gør venner er ikke så hårdt, som det i første omgang synes at være. Gå til en eveny at du nyder, hvor du er sikker på at møde ligesindede mennesker, som du ville komme sammen med. Ifølge bogen The Mindful Way gennem depression: Frigørelse dig selv fra Kronisk ulykke, positive påvirkninger i dit liv er vigtige for opholder glad og bekæmpelse af sorg og ondt.

3 Øvelse mindst tre gange om ugen. Ifølge Dr. Gettis, motion opbygger endorfiner, som gør din føler stor direkte efter. Enhver øvelse, at du er fysisk i stand til vil hjælpe - vælge noget og gå med det! Når du har udøvet, tage et brusebad og reflektere over din dygtig træning session. En ekstra frynsegode er, at du vil begynde at se bedre og blive sundere.

4 Lær af dyr i naturen eller få et kæledyr. Dyr kan lære os en masse om at nyde de små ting i livet og ikke dvæle ved de dårlige. Hvis en kat er jagter et møl, er det at have det sjovt i øjeblikket, men når møl flyver væk katten vil ikke sidde ned og være ked af, det vil finde noget andet at lave. Ifølge Liz Adamson, forfatter Frigivelse Hurt og sorg, vil tilbringe tid sammen med et dyr hjælpe dig med at lære disse træk og tage et skridt tættere på at overvinde sorg.

5 Start en journal. Ifølge Adamson vil skrive i en journal hjælpe dig med at få dine følelser ud og på papir, så du kan komme videre med dit liv. Lav en politik, når du har skrevet om det og vendte siden, glemme alt om det! Skub den dårlige fra dit sind og forsøge ikke at tænke på det igen. Du vil altid have det skrevet ned, når du er på et lykkeligere tidspunkt i dit liv, kan du komme tilbage og læse over hvordan du følte på det tidspunkt for at se, hvor langt du er kommet.