Velvetcrumble.com

Er kinesisk kalot Lavere højt blodtryk?

Kinesisk kalot er en urt, der anvendes i traditionel kinesisk urtemedicin til behandling af allergier, leversygdomme, diabetes og epilepsi. Undersøgelser har vist, at det reducerer hypertension (forhøjet blodtryk) hos dyr og kan gøre det samme for mennesker.

typer

Der er to typer af kalot, som ikke bør forveksles med hinanden. Den første er amerikansk kalot, der anvendes som en afslappende urt for dem, der lider af angst. Den anden er kinesisk kalot som hovedsageligt bruges som en anti-inflammatorisk urt.

Identifikation

Kinesisk kalot kommer fra mint familien. Det er grøn, frodig og kan have blomster på en enkelt stilk i farver af blå og lilla. Roden af ​​urt er det, der bruges i kinesiske medicinske praksis.

Egenskaber

Kinesisk kalot har flere fordele som en urtemedicin. Det har anti-inflammatoriske egenskaber samt antifungale og antivirale virkninger. Disse centrale egenskaber gør det nyttige i behandling af hypertension (forhøjet blodtryk), diabetes, infektioner og allergi.

Undersøgelser

Adskillige undersøgelser er blevet udført på brugen af ​​kinesisk kalot som lægemiddel behandling. Disse undersøgelser blev udført i reagensglas, dyr og i øjeblikket på kræftpatienter. I reagensglas og dyr blev det konstateret, at kinesiske kalot reducerede hypertension. Undersøgelserne på hjælpsomhed kinesisk kalot hos kræftpatienter er i gang.

Advarsler

Gravide kvinder eller kvinder, der ammer bør ikke bruge kinesisk kalot. Altid tale med din læge, før du tager en urtekosttilskud eller ved hjælp af urter som alternativ medicin. Kinesisk kalot kan interagere med andre lægemidler, især beroligende midler, på grund af de beroligende egenskaber, den indeholder.