Velvetcrumble.com

Hvor ofte bruger du tage phentermin?

Den amerikanske Food and Drug Administration har godkendt stoffet phentermine som en appetitnedsættende for overvægtige patienter, hvis vægt er øget deres medicinske risici. Her er nogle strategier i at bruge phentermin at kaste pounds.

Hvordan og Hvornår skal man tage Phentermine

Læger vil normalt kræve dem, der søger en recept på phentermine at forsøge mindst seks måneders livsstil ændring. Ændringerne kan omfatte mindske livets understreger, at få tilstrækkelig søvn, ændre kost og vedtage en øvelse regime.

Hvis lægen ordinerer phentermin, først og fremmest, skal du følge de instruktioner, han giver dig. Må ikke øge dosis eller tage phentermin for en længere periode end anbefalet.

Phentermine er en stimulans, der undertrykker appetitten. Læger anbefaler at tage stoffet, efter du vågner op og før spisning noget. Hvis du glemmer at tage phentermin efter at vågne op, tage doseringen mindst 10 timer, før du går tilbage til at sove.

Tager phentermin for tæt på din sengetid kan forårsage problemer med at sove.
Tag ikke phentermine med alkoholiske drikkevarer og undgå at drikke alkoholiske drikke, mens på phentermin. Alkohol kan øge bivirkninger af lægemidlet, og kan også påvirke din evne til at tænke klart og langsom dine reaktioner.

Hvor meget Phentermine at tage

Den normale dosis til voksne under 60 tager kapsler eller tabletter er 15 til 37,5 milligram om dagen. Voksne over 60 normalt kræver reducerede doser. Phentermine anbefales ikke til personer under 16.

Hvis efter at have taget phentermin for et par uger, du føler, at du ikke nyder godt, så tal med din læge om at justere dosis. Må ikke øge dosis af dig selv, enten ved at tage flere piller på én gang, eller ved at tage den ordinerede dosis mere end én gang om dagen. Hvis du tager for meget phentermine ved et uheld, ringe 911 eller giftkontrolcenter.

Som phentermin er en tid-frigivet medicin, sluge pillen hele, så din krop kan fordøje det ordentligt og slip medicin over tid for maksimal effektivitet. Knusning pillen eller slibning det op vil få din krop til at absorbere for meget phentermin på én gang.

Phentermine har mange bivirkninger, hvoraf mange stopper ved fortsat brug af lægemidlet. Men høje doser af phentermin i en længere periode kan føre til søvnløshed, irritabilitet, hudsygdomme og personlighedsændringer. På grund af de tilknyttede sundhedsmæssige risici og phentermin s mulige vanedannende egenskaber, læger anbefaler kun tager phentermin for et par måneder ad gangen.

En række andre lægemidler kan også interagere dårligt med phentermin, herunder medicin til behandling af forhøjet blodtryk, diabetes og antidepressiva. Fortæl din læge, hvis du tager nogen lægemidler, der anvendes til at behandle disse betingelser.