Velvetcrumble.com

Hvor mange glas vand bør du drikke en dag at tabe sig?

Den tommelfingerregel

Hvor meget vand en person forbruger kan have en betydelig effekt på hendes vægt. At være godt hydreret fremmer vægttab, fordi det undertrykker tørst, som kan forveksles med sult og føre til overspisning. Drikkevand regelmæssigt også hjælper til at reducere væskeophobning og oppustethed.

Vi kender alle mantraet: Drik otte 8-ounce glas vand hver dag. Nogen, der er overvægtige, men kræver som regel ekstra hydrering. En god tommelfingerregel er en ekstra 8 ounce vand til hver 25 lb. af overvægt. Øget vandindtag gradvist at nå den anbefalede daglige mængde anbefales.

undtagelserne

Mens en vækst i vandforbruget kan gavne nogen forsøger at tabe sig, folk med visse medicinske tilstande, eller som tager medicin bør være forsigtige. Drikke mere vand kan have en uventet effekt på en medicinsk tilstand eller ændre en medicin er blevet stærkere.

Bundlinie

Drikke masser af vand kan have en betydelig effekt på kroppens processer, der direkte relaterer til vægttab. Det bør ikke tages let, dog. Folk styre en medicinsk tilstand eller tager medicin, bør konsultere en læge eller andet sundhedspersonale udbyder, før du foretager væsentlige ændringer i deres daglige indtag af vand.