Velvetcrumble.com

Hjem Urter til en lav libido

Mange mennesker lider af lavt seksualdrift. Nogle foretrækker ikke at bruge receptpligtig medicin. Der er nogle urter, der kan bruges til at hæve libido naturligt. Disse kosttilskud kan være billigere og har færre bivirkninger. Hvis din libido er ikke, hvad det skal være, kan disse urter være et godt sted at starte.

Damiana Leaf

Damiana blade (Turnera elskovsmiddel) er hjemmehørende i Mexico og blev brugt af mayaer til at fremme seksuel lyst. Det øger omsætning og følsomhed i både mandlige og kvindelige kønsorganer, hvilket gavner seksuel ophidselse og ydeevne. Stigningen omløb har hjulpet med nogle former for impotens. Det anvendes også til at reducere angst niveauer, der kan nedsætte seksuel lyst. Damiana kan sænke blodsukker, og høje doser kan levere lave niveauer af cyanid-lignende forbindelser, så det er bedst at undgå høje doser. Det anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

Horny Goat Weed

For over 2000 år kineserne har brugt liderlig ged frasortere eller epimedium til forbedring af libido hos både mænd og kvinder, og at afhjælpe erektil dysfunktion. Troen er, at det genskaber ungdommelige libido og øget omløb til de kønsdele. Det aktive stof i denne urt er icariin: sørge for din supplement er cirka 10 procent icariin. Den gennemsnitlige dosis bør være to til fire 500 mg kapsler om dagen.

Maca

Maca er kendt i Bolivia og Peru som et afrodisiakum. Kliniske forsøg med Maca har vist det til at øge libido og sæd tæller. Det har været af nyere interesse for medicinske fagfolk til brug i seksuelle dysfunktioner og rejsningsproblemer. Mange mandlige ekstraudstyr produkter på markedet indeholder nogle dosis af Maca. Amerikanske undersøgelser viser ingen toksicitet og ingen skadelige virkninger.

Muira puama

Muira puama (Ptychopetalum olacoides) er fra Amazonas og bruges af brasilianere til at behandle seksuel dysfunktion hos mænd og kvinder. Det er nu ved at blive populær i USA og Canada til dette formål samt til behandling af PMS og andre kvindelige problemer. Mange undersøgelser har vist muira puama til gavn for sex og omvendt impotens. Den sædvanlige dosis er 1 til 1,4 g 1: 4 ekstrakt taget i løbet af dagen (på grund af urtens tendens til at forårsage søvnløshed), og det er bedst at springe en dag hver to til tre dage.

Andre urter, der øger libido

Der er andre urter, der siges at øge libido ved at øge omsætning eller forøgelse hormonproduktion. Et par af dem er Yohimbe, cayenne, guarana, ginseng og caruaba bark. Mange dyre over-the-counter seksuel udnyttelse produkter omfatter nogle af eller alle disse urter. Det kunne være gavnligt at kombinere din egen for den formel, der virker bedst for dig.